Programma

Beeld door Studio Vonnie
Meer info


Blokhuispoort, 7,50,-

Onmens + Caron

Deze beats lusten je rauw

Kaarten

Embrace your dark side baby. We gaan deze avond hard met Onmens en Caron! Juist: rauw geweld uit de speakers, rechtstreeks naar je geile trommelvliezen. Beuk je weg naar de pit op de post-punk riffs. Doe daar je ding op dit elektronische gevaarte van een ongekend level. Beide bands spelen je kapot tot een keihard hoogtepunt. Waar wacht je nog op?

De in Leeuwarden geboren Marcel Caron brengt in 2014 zijn debuut EP Dualism uit. Een duistere, elektronische sound is geboren. In 2017 brengt Caron Promised Land in beweging met zijn techno rhyms en ook dit jaar zit Caron niet stil. In januari 2018 komt zijn nieuwste EP Haunted memory uit op het Britse label Brokntoys. Waarop een mix van melancholische uitspattingen en techno/acid beats te horen is. 

Door met bikkelhard elektronisch én vocaal geweld uit België. Kasper van Esbroeck en Sigfried Burrough vormen samen de band Onmens. Gevormd uit de ranzige resten van wat ooit de Belgische rave generatie was, komt dit duo keihard terug met hun elektronische sound. De plaat Misdracht (2015) wordt een jaar later opgevolgd door het net zo lawaaiige Witruimte. In juli 2018 geeft iedereen zich over aan het intense geluid van dit veelzijdige duo op Dour. Met een combi van techno, hardcore, acid en punk is de stijl van Onmens grenzeloos. Keihard rammen op deze techno noise. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Yvonne Keesman aka Studio Vonnie is een illustrator uit Friesland. Tijdens het illustreren waant zij zich in een fantasiewereld van kleurrijke karakters en vreemde werelden. Om vervolgens een brede lach op jouw gezicht te produceren. Check de website voor meer! 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.