Archief


Blokhuispoort, 5,-

Paulusma + Chasing Rainbows

Daryll Ann-baas is beter dan ooit

Supertof: Paulusma komt naar Leeuwarden! Op vrijdag 13 februari check je één van Nederlands fijnste indiesounds in ons Asteriks. Als voorprogramma neemt deze baas, die je natuurlijk kent van Daryll-Ann, Chasing Rainbows mee. Kaarten zijn vanaf NU online te verkrijgen, binnenkort ook bij King Kong Records in Leeuwarden. Zoals je van ons gewend bent voor maar vijf euro's. 

We kennen Paulusma vooral als frontman en songwriter van Daryll-Ann. Maar hij heeft natuurlijk ook eigen werk. Nieuw werk ook. Werk dat verdorie niet voor de poes is, en voortreffelijk en de beste Nederlandse rockplaat van het jaar genoemd wordt. Pulling Weeds heet zijn vierde album. Een exemplaar dat venijniger en gruiziger klinkt dan zijn eerdere platen. Op 13 februari komt Paulusma, met band, ons Asteriks voorzien van een dynamische rockshow, waarin hoogstwaarschijnlijk ook Daryll-Annwerk voorbij komt. Wil je meemaken!

Support wordt verzorgd door Chasing Rainbows, de band rond Lawrence Rengert uit Santa Barbara, California. Songs die doen denken aan The Beatles. Lekker man! 

Check ook de poster, gemaakt door eindbaas Wouter Hylkema. Linkje. Event

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!