Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs + Cirrus Minor + Tangled Horns

psychedelische 70's kraut/space rock

Muzikaal gezien vliegt het Engelse Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs alle kanten op. Van doom metal met jaren zeventig riffs tot een dikke dosis psychedelica. Klinkt een beetje zoals Goat, Gnod en Hey Colossus en de geëvolueerde versie van Black Sabbath, Electric Wizard en Ufommamut. 

Een live show van deze band schijnt nogal luid, intens, raar en theatraal te zijn. Zo te horen wordt dat een jaja, spek-takel. Debuutplaat Feed The Rats bestaat uit drie nummers, maar het album tikt wel de 40 minuten aan! Not your average band dus. Wel één die je gezien moet hebben. GO PIGS!

Cirrus Minor is lekker bezig. Amper een jaar na oprichting wint de band prompt de POPgroningen Talent Award 2018. En dat is natuurlijk niet voor niks! De driekoppige band uut Grunnen maakt een lekkere kruising tussen uptempo stonerrock en de meer poppy kant van het rockspectrum. Asteriks, maak je borsten maar nat. Hier komt Cirrus Minor!

Tangled Horns, omhoog geborreld uit de Belgische klei, is een eigentijdse alternatieve rockband die stamt uit de stonerrock en grunge uit de jaren '90, jaren 80-garage en de jaren '70 space rock. De band wordt bepaald door hun zinderende live-optredens, een eigenzinnige no-nonsense houding en een ironische humor. Ze zijn vergeleken met bands als The Melvins, Clutch, Alice In Chains en Soundgarden.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.