Archief


Blokhuispoort, 0,-

Popronde: Pauw + CUT_ + Silverfaces

De grootste talenten voor de kleinste entree!

Hoera! De Popronde komt weer naar Leeuwarden. Het grootste reizende festival van Nederland brengt op donderdag 23 oktober weer een blik fris talent naar onze stad. Asteriks mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus dit jaar zijn we het OOR talents podium. OOR ken je als een van NL's betere muziekmedium natuurlijk. Met dampende electro van CUT_, psychedelische madness van Pauw en sixties-bluesrock van The Silverfaces. Drie jonge topbands op één avond, en de entree is gratis. Gratis ja. 

PAUW is eigenlijk een soort Jacco Gardner met flink meer ballen. Psychedelische sixties invloeden met lompe riffrock. De drie vrienden zijn een boerenschuur ingedoken, bouwden hem om tot studio en hebben in een jaar tijd hun eigen sound ontwikkeld. En dat pakt verdomd goed uit. De band kan in één liedje doen denken aan Pink Floyd, Queen en The Beatles. En het past perfect. Niet missen dit.

CUT_ is een Amsterdams jongen/meisje electroduo. Producer Sebastiaan Dutilh and vocaliste Belle Doron maken tunes die doen denken aan de Britse triphop en Dub van een aantal jaren geleden. Nu met een moderne twist. Artiesten als Burial, Mount Kimbie, Massive Attack and James Blake vormen de inspiratie. Al improviserend (zowel in de studio als op het podium) maakt dit duo er een magisch geheel van.

The Silverfaces is een veelbelovende jonge band uit Amsterdam/Utrecht. Met zeer aanstekelijke sixties bluesrock met een vleugje psychedelica.geïnspireerd door artiesten als Led Zeppelin, Jimi Hendrix, The Doors. The Raconteurs en Jack White vormen ze een aangenaam lompe bak herrie.

Timetable:

20:40 uur: PAUW
21:40 uur: The Silverfaces
23:00 uur: CUT_

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Leeuwarder tekenaar / illustrator Kasper van Dijk (37) tekent sinds 2014 met scratchboard. Bij deze techniek krast hij met verschillende mesjes een witte voorstelling uit een zwart gemaakt kleibord. Kasper tekent veelal Leeuwarder gebouwen, portretten en cartoons.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.