Archief


Blokhuispoort, gratis!,-

Popronde: The Brahms + Blue Crime + Donnerwetter

De beste bandjes voor kratisss

Ahw yiss! De Popronde komt weer naar Leeuwarden. Het grootste reizende festival van Nederland brengt op vrijdag 30 oktober weer een blik fris talent naar onze stad. Asteriks mag dan natuurlijk niet ontbreken, dus dit jaar zijn we er gewoon weer bij. Drie jonge topbands op één avond: The Brahms, Blue Crime en Donnerwetter. Gratis entree. Gratis ja. Zie je dan. 

De Popronde komt weer langs! Op 30 oktober doet het reizende festival Leeuwarden aan met een prachtprogramma. In Asteriks zit je altijd goed met The Brahms, Blue Crime en Donnerwetter. The Brahms ken je als 3FM Serious Talent, een heerlijk melodieus gitaarbandje a la The Kooks. Donnerwetter zorgt voor gruizzige en bluesy alternatieve rock, niet gek met bandleden van Shaking Godspeed in de gelederen. Het Amsterdamse Blue Crime maakt mysterieuze psychedelische moonpop. Een sloot galm, fuzzy gitaartjes en spannende witte gewaden. Heel mooi! Drie bandjes die je gezien moet hebben voordat ze groot worden, voor nul euro in ons Asteriks.

Schema: 
20:30 - Donnerwetter
21:45 - Blue Crime 
23:00 - The Brahms 

Foto's: Bob de Vries

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!