Archief


Blokhuispoort, 0,-

Popronde Leeuwarden: Yokocola + The Yukon Club + Mountain States

de grootste talenten voor de kleinste entree!

Hoezee! Op 28 oktober zit je in Asteriks extra goed tijdens de Popronde, want dit jaar zijn we weer OOR podium =] Dit check je bij ons Yokocola, The Yukon Club en Mountain States. Zoals je gewend bent van de Popronde is het helemaal gratis toegankelijk, met een tof programma door de hele stad. Maar je kan ook gewoon ons advies opvolgen en een avond lang in je Asteriks hangen =]

Met genreomschrijving ‘PUNKS ON ACID’ dekt Yokocola zelf de lading wel aardig. Gewoon weer zo’n punkband die helemaal klaar is met de naar eigen zeggen ‘lame’ rockcultuur in Nederland. Opstandig en hard, en ook nog eens hallicunatie-opwekkend. Met een batterij synths, gitaren en trommels komen ze rechtstreeks uit een Rotterdamse kelder in ons Asteriks. Gaat dat zien!

The Yukon Club doet het iets rustiger aan. De heren uit Haarlem en omstreken maken smaakvolle en donkere elektronische indie. Nadat de drummer de band verliet bleek Ableton de oplossing die hun geluid in een heel nieuwe richting duwde. Het leverde ze een plek als 3FM Serious Talent op en ze verkochten al eens op eigen kracht Paradiso uit. Nu met de Popronde kan de rest van het land ze live bewonderen.

Mountain States is een lekker rammelend dreampopbandje uit Nijmegen. En dat rammelende bedoelen we dan op de goede manier. Heerlijk fijne popliedjes verzopen in een flinke bak galm. Recht-toe-recht-aan en bijzonder effectief.

Poster: Dieuwke Leicht
Foto's: Hans Jellema

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!