Archief


Academie voor popcultuur, gratis,-

Popronde Leeuwarden: Tusky + Mantra + The Dawn Brothers

Het grootste rondreizende festival van Nederland strijkt weer in Asteriks neer! Dit jaar dragen we met trots het label van OOR-podium en hebben we weer een killer line-up: Tusky + Mantra + The Dawn Brothers. Gratis entree, moddervette bands en yes: we hebben koud bier. Dus hou de datum maar vast vrij in je agenda =] 

Uit de as van John Coffey herrees Tusky: punkrock uit Alblasserdam geïnspireerd door grungebands uit de jaren negentig. De band brengt dit jaar zijn debuutplaat ‘Folly’ uit. Check hieronder de bijzonder vleesachtige videoclip die erbij hoort. Door naar de volgende gitaarband van deze avond.

Scheurende gitaren afgewisseld met harmonieuze klanken en rauwe zang: dat is Mantra. Een gecontroleerde psychedelische grungeband bestaande uit vier jonge, enthousiaste muzikanten. Vanuit obscure kroegjes in Haarlem werkt de band zich toe naar optredens in Paradiso, de Melkweg, Mainstage Bevrijdingspop en een uitverkochte Palmtra show in het Patronaat.

De Dawn Brothers overrompelen met uitmuntende muzikaliteit het publiek als een bliksemstoot, om vervolgens met heerlijk grooves te gedijen. De jonge Rotterdammers laten zich inspireren door blues, gospel en sixties rock en vertalen dat met ongekende muzikaliteit naar hun eigen originele muziek. Voor rauw gitaargeweld met afsluitende grooves ga je dus gewoon naar Asteriks tijdens de popronde. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!