Archief


Blokhuispoort, 5,-

RICO & A.R.T. + Siroc

Reggae, hiphop, dansen!

Hoezee! Met trots presenteren wij Rico & A.R.T.! Een rapper en een beatbouwer met een grote voorliefde voor reggae riddims. En daar gaan wij dus hartstikke goed op. De entree is vijf euro, voorlopig alleen online te koop (tot vrijdagmiddag 13:00 uur, daarna aan de deur). Koppie derbij, want dit gaat uitverkopen (da's dus een tip). Support: Siroc.

De twee Zwollenaren, beide lid van de Zwolse Fakkelbrigade, brachten eerder dit jaar hun eerste album samen uit. IRIE. Een album dat je binnen no-time meesleurt in een allesoverweldigend no worries-gevoel. Stressloze gelukzaligheid. Die trouwens compleet haaks staat op de gemoedstoestand van Rico voorafgaand aan en tijdens het opnemen van het album. Na een flinke rottijd was IRIE zijn ontsnapping, en vond hij in Ali Reza Tahoeni zijn broeder in de muziek. Nadat de mannen eerder Zwarte Cross en Lowlands aandeden, staan ze vanavond voor 150 man in Asteriks. Jah man! 

Support komt van de Leeuwarder MC Siroc. Hij staat bekend om zijn freestyle-specialisme door zijn groot verleden met MC Battles in Nederland en België. Siroc speelde al in het voorprogramma van o.a. Jack Parow, de Jeugd van Tegenwoordig en Fresku. Dan kun je dus best wel wat. Door poëtische teksten op beats, variërend van harde boombap tot soul- en jazzinvloeden, laat Siroc je kennismaken met de levenswijze en gedachtegang van een outsider. 

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Leeuwarder tekenaar / illustrator Kasper van Dijk (37) tekent sinds 2014 met scratchboard. Bij deze techniek krast hij met verschillende mesjes een witte voorstelling uit een zwart gemaakt kleibord. Kasper tekent veelal Leeuwarder gebouwen, portretten en cartoons.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.