Archief


Blokhuispoort, 10,-

Rockabilly Jailbirds 2: Slapback Johnny + Lucky Daltons + DJ Thunder Bee

Boppin' in de Blokhuispoort

Rockabilly Jailbirds Vol 1 was één van de mooiste feestjes die we afgelopen najaar in ons Asteriks hadden. We dansten een hele avond lang op de beste rockabillymuziek - onze vrijwilligers waren een week later nog bezig om het zweet van de muren te poetsen. Prima basis dus om daar nog een editie van te organiseren! Vanavond met Slapback Johnny, Lucky Daltons en natuurlijk DJ Thunder Bee. Zorg dus dat je 11 maart je beste dansschoenen klaar hebt liggen en hou die zondag vrij voor de kater =] 

 

Slapback Johnny is een Nederlandse Rockabilly band die zich al snel in de kijker gespeeld heeft. De band is opgericht in 2011 en wordt inmiddels veelvuldig gevraagd op festivals en internationale podia. Deze muzikanten spelen voornamelijk vette Red Hot Rockabilly met daarnaast wat swing en Jump blues, zodat hun muziek lekker gevarieerd klinkt. Invloeden zijn te horen van fifties artiesten zoals Johnny Burnette, Carl Perkins, Eddie Cochran en Gene Vincent maar ook van Neo Rockabilly bands zoals The Stray Cats, Matchbox en The Jets. Dus petticoats aan, vet in de haren en swing away!!!

LUCKY DALTONS: Met hun rockabilly muziek, met nummers van onder andere Chuck Berry, Elvis Presley, Johnny Cash en Roy Orbinson, brengt het Leeuwarder trio de bezoekers even terug naar de jaren vijftig. De Lucky Daltons, naar de gelijknamige niet al te snuggere boeven uit de strips van Lucky Luke ‘spelen’ niet alleen rockabilly, ze zijn ook rockabilly: vrolijk, rebels en recht door zee. 

DJ Thunder Bee zorgt ervoor dat je tussen de bands door ook niet stil hoeft te zitten. Yeehaw!

Poster: Dieuwke Leicht

Foto's: Hans Jellema

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!