Archief


Blokhuispoort, 10,-

Rubaend

kampvuurband in de oude gevangenis

Rubaend in Asteriks! Het begon voor de vijf mannen in 2012 toen ze gevraagd werden een kampvuurprogramma te doen. Rond een kampvuur werden tot ergernis van het vijftal altijd dezelfde liedjes gespeeld. De Rubænd wil deze klassiekers opnieuw definiëren. Uiteenlopend van nieuwe klassiekers tot oude popsongs leidt dit tot een zeer uiteenlopende muzikale mix, altijd gebracht met enthousiasme. Maak het mee op 22 april in de oude gevangenis, kaarten zijn online te krijgen!

Ruben speelde al verdienstelijk gitaar. De rest? Tejo kocht een ukelele, Wouter een collectie kleuterschool instrumenten, Edgar een bad-ass xylofoon en Thymen een Cajon. Gelukkig maakt het enthousiasme een boel goed. Na een groot aantal kampvuren, van klein tot groot publiek, kwam de Rubænd vorig jaar voor het eerst in een theater te staan. Nu, een jaar later, waagt de Rubænd opnieuw een poging. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Leeuwarder tekenaar / illustrator Kasper van Dijk (37) tekent sinds 2014 met scratchboard. Bij deze techniek krast hij met verschillende mesjes een witte voorstelling uit een zwart gemaakt kleibord. Kasper tekent veelal Leeuwarder gebouwen, portretten en cartoons.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.