Archief


Blokhuispoort, 5,-

Seizoensopening: Scarecrow + Feather and the White

Hete Blueshop uit Frankrijk

Franse blijmakers zijn het, de mannen van Scarecrow. Ze lijken van een andere planeet te komen, waar hiphop en blues moeiteloos samensmelten. Ritmes die urenlang in je oren blijven suizen, rappe Franse teksten en hippe skratches; frontman Slim Paul (the bluesman) en MC Antibiotik Daw combineren ze tot een aangenaam en opzwepend geheel. Support komt van Feather and the White Kaarten zijn online verkrijgbaar, maar liggen ook bij King Kong Records op je te wachten. Wees er snel bij! 

Het lijkt bijna onmogelijk: twee talen, twee stijlen en twee culturen. Maak daar maar eens soep van zou je zeggen. Smaakt overigens prima, zo blijkt. Met ruim 400 optredens in meer dan 10 landen, drukt het viertal een duidelijke stempel op het zelf gecreëerde genre Blues Hiphop. Gemist tijdens Welcome to the Village? Beluister hier alvast een voorproefje met de nieuwste single Left Behind (2015), volume open en gaan!

Support van Feather and the White: Bluesy rock 'n roll-duo met een zwak voor oude country en folk. Twee beste vrienden; een blonde Amsterdammer die z'n snaren voorzichtig mishandelt en een bebaarde plattelandsjongen, met een schuurpapieren strot, die met liefde zijn trommels sloopt. 

Poster: Dennis Keeskamp
Fotograaf: Ronald de Jong

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!