Archief


Blokhuispoort, 5,-

Seizoensopening: Scarecrow + Feather and the White

Hete Blueshop uit Frankrijk

Franse blijmakers zijn het, de mannen van Scarecrow. Ze lijken van een andere planeet te komen, waar hiphop en blues moeiteloos samensmelten. Ritmes die urenlang in je oren blijven suizen, rappe Franse teksten en hippe skratches; frontman Slim Paul (the bluesman) en MC Antibiotik Daw combineren ze tot een aangenaam en opzwepend geheel. Support komt van Feather and the White Kaarten zijn online verkrijgbaar, maar liggen ook bij King Kong Records op je te wachten. Wees er snel bij! 

Het lijkt bijna onmogelijk: twee talen, twee stijlen en twee culturen. Maak daar maar eens soep van zou je zeggen. Smaakt overigens prima, zo blijkt. Met ruim 400 optredens in meer dan 10 landen, drukt het viertal een duidelijke stempel op het zelf gecreëerde genre Blues Hiphop. Gemist tijdens Welcome to the Village? Beluister hier alvast een voorproefje met de nieuwste single Left Behind (2015), volume open en gaan!

Support van Feather and the White: Bluesy rock 'n roll-duo met een zwak voor oude country en folk. Twee beste vrienden; een blonde Amsterdammer die z'n snaren voorzichtig mishandelt en een bebaarde plattelandsjongen, met een schuurpapieren strot, die met liefde zijn trommels sloopt. 

Poster: Dennis Keeskamp
Fotograaf: Ronald de Jong

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.