Programma

Beeld door Adam de Vries / J&A Media Fabric
Meer info


Blokhuispoort, 7,50,-

Uitverkocht - Skeve Hindoe + Gewoon Jos

balkanbeats en chakra's

Kaarten

Skeve Hindoe is inmiddels een welbekend fenomeen in Leeuwarden enzo. Tijdens hun show op Welcome To The Village brengen ze menig publiek in extase. Met pakkende balkanbeats nemen spreekstalmeester Sultan Taliban en DJ Chakra Mambo je mee op een trip naar verlichting. Zwicht voor Skeve Hindoe en waan je weg al dansend met een plant en een stip op je voorhoofd naar het hoogtepunt. Wij garanderen je, dit wordt hét feest der feesten. Let op, deze show is uitverkocht. 

Onder begeleiding van balkan beats en dansbare invloeden uit de hele wereld zet Skeve Hindoe een sfeer neer waarin over het algemeen het gehele publiek los op gaat. De leden van Skeve Hindoe hebben een stip op het voorhoofd en over die stip wordt wel eens gezegd: ‘Hoe skever ie staat, hoe neter het gaat! Kortom, chakra’s van stal en shaken met die bekkenbron! De band wordt live aangevuld door een breed arsenaal aan drums, percussie en synthesizers. 

Wie googelt naar Gewoon Jos zal weinig over hem vinden. Zelfs met andere zoekmachines kom je bedrogen uit. Dat komt omdat de Leeuwarder zanger simpelweg te groot voor het internet is. Veelgehoorde reacties na zijn optredens zijn "gouden strotje", "stem als een engel" en "ondanks al zijn succes is hij toch zo gewoon gebleven". Na in totaal ruim tien jaar 'Gewoon Jos' geeft hij nog één keer een concert. Speciaal voor jullie! Met veel plezier en liefde heeft hij de afgelopen tijd opgetreden, maar aan alles moet een eind komen. Dat wordt genieten geblazen. En emotioneel. Maar vooral genieten.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.