Archief


Blokhuispoort, 5,-

Small Time Crooks + The Three Farmer's Boys

Rockabillyboeven in de gevangenis

Yeehaah! Small Time Crooks in Asteriks! Baarden, tattoos en Jack Daniels maar uit de kast, en je dansschoenen aan. De vijf Crooks uit Den Haag spelen de avond vol met ragtime, hillbilly en blues. Feest! Support is er van de rockabilly-locals The Three Farmer’s Boys. Kaarten kosten vijf euro en zijn vanaf nu te koop op podiumasteriks.nl of bij King Kong Records in Leeuwarden. 

The Small Time Crooks putten volop uit de Amerikaanse roots-stijlen van de 20e eeuw. En niet alleen de muziek, maar ook de kleding en haardracht past daar perfect bij. Never argue with your Barber zingen de mannen. De Hagenezen zijn op zoek naar de essentie van folkmuziek zoals hun helden Hank Williams, Lead Belly en Ma Rainy dat vroeger deden. Dat resulteert in een pure, rebelse muziek recht uit het hart. Niet te braaf, en dat zie en hoor je er aan af. 

Support is er van The Three Farmer’s Boys. Onder leiding van ‘Rocking’ Ronnie Pietersma maken ze al tijden de fijnste rockabilly. Dit trio houdt het simpel, maar dansbaar. Zoals het hoort bij de goede rockabilly. Dus vetkuif in en dansen maar.

Poster: Dieuwke Leicht
Foto's: Marijn Bruinen

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!