Archief


Blokhuispoort, 5,-

Summer Cannibals + Piquet

Moddervette Riffrock uit de USA

Summer Cannibals: de ideale band voor liefhebbers van vieze gitaren, stevige drums en een heerlijke baspartijen! Lekkere garagerock uit Portland, joe-ess-ee, met een retecoole frontvrouw en een gloednieuw album in de pijplijn. Support is er van het fantastische Piquet, experimentele Vlaamse punk. Kaarten gaan meteen in de voorverkoop, voor vijf euro scoor je je kaartje online of bij de vrienden van King Kong Records. 

Voor die nieuwe plaat tekent Summer Cannibals bij het legendarische label Kill Rock Stars (Deerhoof, Gossip, The Decemberists). De plaat staat vol vette riffs, dikke lagen ruis en furieuze teksten van de opstandige Jessica Boudreaux. De elf songs knetteren uit de speakers met een mix van een fuck-it-all-houding, flinke bakken energie en een volume die elk raam van de Blokhuispoort doet trillen. Afkomen dus. Check ook deze te gekke woorden van Pitchfork! En die kneitervette KEXP-sessie links van de tekst <--

Support act Piquet omschrift zichzelf als experimentele pop met transoceanische vocalen. Wat transoceanische vocalen precies zijn gaan we deze avond snel ontdekken. Dat het fantastisch klinkt hoor je hier alvast. De band kan af en toe ingetogen zijn maar is zeker niet vies van punk en oosterse psychedelica. Met andere woorden: het vliegt alle kanten op en dat is te gek. Net zo te gek zijn de Nederlandstalige teksten met onvolprezen Vlaams accent gezongen.  

Poster: Chris Hempenius
Foto's: Hans Jellema

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!