Archief


Blokhuispoort, 5,-

Tentempies

Een beetje zomer naar de mensen toe

Na een te gekke minuut in DWDD op in oktober weet heel Nederland wie Tentempiés is. Of je wist het al, want ze speelden ook op Into The Great Wide Open, Down the Rabbit Hole en nog wat meer festivals. Afgelopen zomer toerde TenTemPiés door Europa, nu komt de band naar Leeuwarden! Ze klinken erg Latino, maar komen 'gewoon' uit Mokum. Die Latijnse dansneigingen zitten er wel in. Kaarten kosten vijf euro en zijn tot 13:00 op 6/2 online te koop. Binnenkort ook verkrijgbaar bij King Kong Records in Leeuwarden. 

Muziek voor de bovenkamer èn het onderstel. TenTemPiés maakt Spaanstalige muziek die doet denken aan de innovatieve Manu Chao en de stemming makende Gipsy Kings. De teksten zijn politiek beladen, maar de dansbare verpakking behoudt de optimistische sfeer. Damsko Metizo wordt de muziek soms ook genoemd: Amsterdamse slang voor 'Amsterdamse Mix', wat zoveel inhoudt als een combinatie van ska, cumbia, rock, reggae en punk. Eind najaar 2014 komt de tweede plaat uit.

De poster is van Chris Hempenius. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Yvonne Keesman aka Studio Vonnie is een illustrator uit Friesland. Tijdens het illustreren waant zij zich in een fantasiewereld van kleurrijke karakters en vreemde werelden. Om vervolgens een brede lach op jouw gezicht te produceren. Check de website voor meer! 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.