Archief


Blokhuispoort, 5,-

Tentempies

Een beetje zomer naar de mensen toe

Na een te gekke minuut in DWDD op in oktober weet heel Nederland wie Tentempiés is. Of je wist het al, want ze speelden ook op Into The Great Wide Open, Down the Rabbit Hole en nog wat meer festivals. Afgelopen zomer toerde TenTemPiés door Europa, nu komt de band naar Leeuwarden! Ze klinken erg Latino, maar komen 'gewoon' uit Mokum. Die Latijnse dansneigingen zitten er wel in. Kaarten kosten vijf euro en zijn tot 13:00 op 6/2 online te koop. Binnenkort ook verkrijgbaar bij King Kong Records in Leeuwarden. 

Muziek voor de bovenkamer èn het onderstel. TenTemPiés maakt Spaanstalige muziek die doet denken aan de innovatieve Manu Chao en de stemming makende Gipsy Kings. De teksten zijn politiek beladen, maar de dansbare verpakking behoudt de optimistische sfeer. Damsko Metizo wordt de muziek soms ook genoemd: Amsterdamse slang voor 'Amsterdamse Mix', wat zoveel inhoudt als een combinatie van ska, cumbia, rock, reggae en punk. Eind najaar 2014 komt de tweede plaat uit.

De poster is van Chris Hempenius. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!