Archief


Blokhuispoort, 5,-

The Black Heart Rebellion + GOLD

de perfecte hypnose komt uit België

Het nieuwste album van de rockende Belgen van The Black Heart Rebellion heeft een nogal cryptische, poëtische en epische titel: People when you see the smoke, do not think it is fields they're burning. Het album kwam eind oktober uit, en kon op veel positieve reviews rekenen. Daarom natuurlijk in je Asteriks te zien, voor maar vijf euro! Kaarten zijn alvast online te krijgen, nu ook bij King Kong Records! 

Maar: live doen de mannen er nog een schepje bovenop, getuige deze recensie: “Wat TBHR doet met een mens, is die in een soort hypnose brengen. Waardoor je de wereld rondom jou compleet vergeet. De vaak heel doordringende spotlights, verhogen die sfeer alleen maar. Bovendien is er de stem, nog steeds het meest integrerende instrument dat er bestaat, die het geheel naar een ongekende hoogte weet te stuwen.” 

Support komt van het Nederlandse GOLD, waarvan onlangs het tweede album No Image verscheen. Het is de donkerste, maar tegelijkertijd ook meest indrukwekkende plaat in het driejarig bestaan van de band. Zangeres Milena Eva over het album: “Een naakte beschrijving van het emotionele gevecht van een vooruitkijkende ziel in een wereld van achteruitgang, waar eenzaamheid en isolatie altijd op de loer liggen.”  

Poster: Irene de Jong.
Foto's: Rick Slagter.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Yvonne Keesman aka Studio Vonnie is een illustrator uit Friesland. Tijdens het illustreren waant zij zich in een fantasiewereld van kleurrijke karakters en vreemde werelden. Om vervolgens een brede lach op jouw gezicht te produceren. Check de website voor meer! 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.