Programma

Beeld door Christina Rupp
Meer info


Blokhuispoort, 5,-

The Black Marble Selection

Psychedelic Sixties met een scherpe rand

Kaarten

Deze Tilburgse bende van The Black Marble Selection brengt je de 60’s op een presenteerblaadje. Opgediend met psychedelica, surfpop en rauwe garagerock. De snerpende rifjes en catchy bassloopjes nemen je mee naar de beginjaren van o.a. de Beatles, The Byrds en The Count Five. The BMS plundert liefdevol de sound die zo kenmerkend is voor de jaren zestig en drukt er zijn eigen stempel op. Met een scherp randje weliswaar. Voor maar vijf euro in Asteriks en online alvast in de voorverkoop! 

Binnen recordtijd heeft de band naam gemaakt, zeker niet zonder reden. Eerder al in het voorprogramma van The Kik, gezien bij DWDD en Mundial Festival. Eind februari verschijnt een geheel nieuw album, dat analoog is opgenomen in Studio PAF. Een band om in de gaten te houden, zo vinden ook onze vrienden van The Daily Indie. Wat kan je verwachten? Een scherp gitaartje, poppy bassloopjes met hier en daar een huilende mondharmonica afgetopt met een fijn tamboerijntje. En heel veel danspassen, maar die komen van jezelf. 

Support: TBA. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Stephanie Kemper, 06 5514 1839
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Christina heeft een voorliefde voor het fabelachtige en zeldzame. Haar tekeningen zijn geïnspireerd door mythen, de natuur en folklore. Klik maar even op dit linkje. Mooi!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!