Archief


Blokhuispoort, 5,-

The Bony King of Nowhere + Sväva + Cpt. Badass

Onwezenlijk intiem. Wow.

Deze gast maakt van die verstilde folkliedjes die je het gevoel geven dat hij ze speciaal en alleen voor jou zingt. Ook al denken 149 medebezoekers er precies zo over. Support komt van de Leeuwarder lovelies van Sväva en de folky Cpt. Badass, tickets zijn voor 5 euro online te koop, tot 13:00 uur op 24 oktober. Verder die avond aan de deur en binnenkort 'gewoon' bij King Kong Records. 

 

The Bony King of Nowhere is de artiestennaam van de Gentse singer-songwriter Bram Vanparys. Zijn laatste wapenfeit (uit 2012) is wat je noemt een tijdloze plaat - fragiel en sterk, vol akoestiche parels. Is Bram de Belgische Bob Dylan? Het zal altijd een oneerlijke vergelijking blijven, maar The Bony King of Nowhere komt er verdomd dicht bij in de buurt. 

Support is er van Sväva, onder (veel) meer de winnaar van de Kleine Prijs van 2013. Verse EP We Have Just The Live We Want werd goed ontvangen, ze kwamen ver in de Grote Prijs van Nederland en doen het goed in reizend muziekfestival Popronde. Sväva (Zweeds voor zweven) maakt dreampop, gekenmerkt door galmende gitaren en mooie, herhalende melodieën. Voor het nummer Frown schoten ze deze video. Wauw! 

En zojuist bevestigd: de Groninger america folkband Cpt. Badass trapt de avond af! Cpt. Badass speelt in de sfeer van Neil Young en Bonnie Prince Billy, eerlijke en mooie liedjes met een countryfolk-gevoel en bracht in 2010 in eigen beheer hun debuutalbum Voices of Serpents uit op Bouwvakker Records. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Leeuwarder tekenaar / illustrator Kasper van Dijk (37) tekent sinds 2014 met scratchboard. Bij deze techniek krast hij met verschillende mesjes een witte voorstelling uit een zwart gemaakt kleibord. Kasper tekent veelal Leeuwarder gebouwen, portretten en cartoons.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.