Archief


Blokhuispoort, 5,-

UITVERKOCHT: The Cool Quest + Mulu + Eline Mann

Funkin' Badasses

The Cool Quest is badass. Funkin’ Badass welteverstaan. Zo heet dan ook hun ontiegelijk dikke debuutplaat die onlangs uitkwam. The Cool Quest lijkt alle voorzichtigheid overboord te hebben gegooid en dat laten ze live ook zien. Ze werden dan ook meer dan terecht Soul & Jazz Talent op Radio 6 en speelden een indrukwekkende minuut van single Shine in dwdd. Support komt van Groninger rapper Mulu en Eline Mann. Deze show is HELEMAAL UITVERKOCHT! 

We kennen de heren en dame al een tijdje als talentvolle hihop/funkband. Eerste EP In Spite Of was een aangename eerste kennismaking. Een stevige funkband met catchy saxofoontje en moeiteloos vloeiende teksten van rapper Berq One. Nu zijn ze dat nog, maar drie versnellingen hoger. De synths zijn dieper, de drums rauwer en de hooks nog sterker. De band met roots in Sneek lijkt Neerlands hoop in toch wat bange hiphop-dagen. 27 februari bij ons in de Asteriks. Ga het zien. En koop dan gelijk ook even die plaat.

Support komt deze avond van Mulu, een baas van een rapper uit Groningen. Hij rapt sinds hij praat en stond een paar jaar geleden al eens in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Mulu staat bekend om zijn volle geluid, inhoudelijke teksten en een eigenzinnige flow. En dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn supertoffe liveshows. Als we 1 ding weten, is dat deze avond awesome wordt. 

De avond wordt geopend door Eline Mann, een 19-jarige energieke expressieve zangeres die geheel solo opereert. Haar songs lopen nogal uiteen, maar hebben vaak een jazzy of funky invalshoek. Onlangs was ze voorprogramma van Qeaux Qeaux Joans, werkte ze samen met rapper Schoppenheer, en nu wil ze meer... 

Poster: Chantal Van Wieren.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!