Archief


Blokhuispoort, 5,-

The Ex + Wolvon + Nancy Acid

Legendarische punkers willen met je dansen

Een dansbaar avontuur staat op je te wachten, ga je mee? Met ruim 35 jaar ervaring op zak, neemt The Ex je mee op reis. Rauwe zang, onstuimige gitaren en energieke ritmes sleuren je mee, om vervolgens samen snoeihard te landen met een kritische blik op de maatschappij. Support komt van Wolvon, oordopjes in en haren los & Nancy Acid, lofi garagepop uit Amsterdam. Kaartjes haal je bij King Kong Records of aan de deur vanaf 20:00 uur. 

Vier muzikanten, los van ieder genre en verplichtingen. Een onverzadigbare honger naar nieuwe experimenten. Ontstaan uit een kraakbeweging, met een naam die je binnen twee seconden op een muur kunt spuiten. Honderden optredens en 25 albums verder zijn de mannen nog steeds aan het zoeken en ontdekken. Hoogtepunten waren er met Sonic Youth, maar ook de samenwerking met een Iraaks/Koerdische band en natuurlijk met saxofonist Getatchew Mekuria. Proef de onvoorwaardelijke toewijding aan het Afrikaanse land Ethiopië, waar mooie dingen zijn ontstaan.

Support komt deze mooie avond van Wolvon. Herrie met een hoofdletter H. Past in geen enkel hokje, maar heeft een herkenbaar geluid door de overstuurde gitaren. Een verpletterende liveshow, die op Noorderslag al veel indruk maakte. Kom maar kijken, dit wil je niet missen. 

Het uit Amsterdam afkomstige Nancy Acid opent deze avond met hun garage surf, gemixt met fijne lo-fi punk. Een duo dat behoorlijk veel indruk maakte tijdens hun shows in binnen- en buitenland. Lekker luid en genoeg reden om flink op tijd te komen.

Poster: Dennis Keeskamp.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!