Archief


Blokhuispoort, 5,-

The Flying Eyes + Lazlo Lee & The Motherless Children + The Shady Greys

The Doors + The Black Keys x Tame Impala = The Flying Eyes.

Psychedelische en hypnotiserende bluesrock van The Flying Eyes! Het optreden in Asteriks is de enige NL show van de Baltimore Invasion Tour, om hun laatste album Lowlands in Europa aan de man te brengen. Dat album, waar ook flink veel The Doors-inspiratie is te horen, hebben ze trouwens volledig gecrowdfund door Kickstarter. Support komt van zowel Lazlo Lee & The Motherless Children als The Shady Greys. Kaarten alleen nog aan de deur te koop! 

The Flying Eyes staan na drie albums dan eindelijk op het punt van doorbreken. Na support acts bij oa. Dan Auerbach en Dead Meadow, vele optredens over de hele wereld en een eigen festival, is nu Leeuwarden aan de beurt om gehypnotiseerd te raken door deze bazen uit Baltimore. Om het samen te vatten hebben een muzikale rekensom bedacht:

The Doors + The Black Keys x Tame Impala = The Flying Eyes.

Eveneens uit de garages van Baltimore: Lazlo Lee & The Motherless Children. Drie mannen in een perfecte bluesrockopstelling: Zanger/gitarist Lazlo Lee met naast catchy riffs ook een te gekke howl, Dr. Wang met zijn smerige, stuwende baspartijen en drummer Cocaine Jim: vol energie en rake klappen. Garage bluesrock ’n roll zoals het bedoeld is.

Ook te zien deze avond: The Shady Greys. Dit lo-fi blues duo uit Amsterdam, heeft met haar energieke liveshows een uitstekende reputatie opgebouwd. Ze speelden al door heel Europa en gebruiken opvallend genoeg geen setlist bij hun optredens.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Leeuwarder tekenaar / illustrator Kasper van Dijk (37) tekent sinds 2014 met scratchboard. Bij deze techniek krast hij met verschillende mesjes een witte voorstelling uit een zwart gemaakt kleibord. Kasper tekent veelal Leeuwarder gebouwen, portretten en cartoons.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.