Archief


Lutherse Kerk, 5,-

[UITVERKOCHT] The Gospel Sessions (op locatie)

De Gospel heruitgevonden door soulhelden

Gemist op Welcome to The Village? No problem! 10 oktober zijn The Gospel Sessions weer te zien in Leeuwarden, dit keer op een andere plek dan de zonnige Groene Ster: de Lutherse Kerk. Stiekem de perfecte plek voor deze veelzijdige muziek: must see! Entree: een half tientje. Komen, anders krijg je spijt en dat willen we niet op ons geweten hebben =] De show is uitverkocht! 

De Gospel wordt vakkundig en volledig opnieuw uitgevonden door Onno Smit (Beans & Fatback), Paul Willemsen (Lefties Soul Connection) en de Amerikaanse zangeres Michelle David. Ze gaan terug naar de oorsprong en essentie van de muziek, maar dan met een nieuwe, minimale aanpak. Dus geen Hammondorgel waar je het zou verwachten en weg met de vele akkoorden; één gitaarrif zegt vaak meer dan een hele reeks akkoordwisselingen. Het veelzijdige The gospel Sessions Vol.1 is in één dag live ingespeeld in The Electric Monkey studios in Amsterdam. 

Poster: Wouter Hylkema
Foto's: Hans Jellema

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!