Archief


Blokhuispoort, 5,-

The Mysterons + The Womb + Kin

Catchy groove-psych uit de garage!

De vijf leden van The Mysterons kennen elkaar van het Conservatorium en hebben al flink naam gemaakt in de muziek: drie gasten ken je van Jungle By Night en ook Pauw-gitarist Brian Pots is van de partij. Zij worden aangevuld door de heerlijke zangeres Josephine van Schaik. Support van The Womb en Kin, kaarten zijn nu verkrijgbaar in de voorverkoop! Die vind je zoals altijd online, of bij King Kong Records! 

Vijf jonge Amsterdammers met een zwak voor psychedelische 60s en 70s-grooves. Het liefst nog met overstuurde orgelklanken en gitaar-riffs erin. The Mysterons is een afspiegeling van deze gedeelde voorliefde, want dat is precies hoe de band zelf klinkt. ‘Psych, groove-‘n-garage’ is hoe ze hun geluid zelf omschrijven. De met Lou Rhodes vergelijkbare stem van zangeres Josephine van Schaik maakt de catchy nummers van The Mysterons compleet. En damn, wat klinkt dat fijn. Ook op de radio!

Support: The Womb! De band, formerly knows as Pop Up Animal Kids, trok zich 2 jaar geleden terug in de kelder van een oud schoolgebouw om een eigen studio te bouwen waar ze naar hartelust konden experimenteren, componeren en opnemen. Met als resultaat een gloednieuw geluid, een nieuwe bezetting, een nieuwe bandnaam. Én een album, die later dit jaar haar officiële (full-length vinyl) bevalling beleeft. De songs van the Womb zijn hard & zacht, groovy & psychedelisch. Verwacht mooie luistertrips met vele muzikale lagen en space-soundscapes. 

Ook te zien deze avond: KIN! Da's een Anglo/Hollands kwartet, waarvan Kim Foster (de zangeres) uit Manchester komt, met Groningen als thuishaven. Ze maken lekker rammelende en hypnotiserende songs met warme vocalen, orkestrale gitaren en zo'n lekker stuwende ritmesectie. Luide post-rock waar je lekker op gaat. Op het podium zorgen Kim en haar Groningse buddies voor een fascinerende en meeslepende trip. Dus laat je vooral meezuigen =]

Poster: Dennis Keeskamp.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!