Archief


Blokhuispoort, 5,-

The Pussywarmers & Reka + Grassmoawer + Leonard Ford

Hete gypsyhelden zijn niet voor de poes!

De eigenzinnige Zwitserse cultband The Pussywarmers komt naar Asteriks en neemt mee: Hongaarse zangeres Réka. Verwacht een heerlijke, behaaglijke gypsy-vibe die je terug doet denken aan een onvergetelijke zomer. Samen met Grassmoawer en local hero Leonard Ford gaat het los vanavond. Tickets haal je bij King Kong Records of gewoon aan de deur vanaf 20:00 uur. Tot 13:00 uur ook online te koop.

 

Tezamen spelen The Pussywarmers & Réka nummers die voortkomen uit de jazz, punk, blues en folk. Ze hebben een extreem lekkere live-reputatie opgebouwd met hun heerlijke, behaaglijke gypsy-vibe die terug doet denken aan warme zomeravonden. Over een groot deel van de wereld maakte het collectief al vele vrienden met hun aanstekelijke muziek, die keer op keer garant bleek voor een heet feestje.

Ook support act Grassmoawer loopt over van tomeloze energie. Deze klezmerpunkbazen bouwen met een man of tien op het podium al jarenlang goede feestjes in binnen- en buitenland en brengen invloeden uit country, punk, R&B en alles wat dansbaar is. 

Local hero en virtuoze bluesgitarist Leonard Ford mag deze avond openen met zijn ouderwetse ragtime en deltablues. Achter Leonard Ford is het alter ego van Lennard Fopma, die met twee vrienden de muziek laat herleven van zo'n honderd jaar oud. Party like it's 1929! 

De poster is van Wouter Hylkema, de foto's komen van Jantina Talsma. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!