Archief


Blokhuispoort, 5,-

Rocktober: The Wytches + Desert Mountain Tribe + The Sweet Release Of Death

ode aan de garage

De vizieren staan al volledig op 2015 dus zijn wij aan onze stand verplicht enkele grote beloften voor volgend jaar te presenteren. Met trots stofzuigen we ons podium voor het Britse trio The Wytches. Vast al eens gezien op bijvoorbeeld Best Kept Secret of een van de vele andere optredens. Tijd om je lavalamp van zolder te halen. Support: Desert Mountain Tribe en The Sweet Release Of Death. Entree: vijf euro toch? Tickets online halen? Sure! Tot 13:00 uur, daarna is er verkoop aan de deur. 

Na iets meer dan een jaar bivakkeren in oefenruimtes weten deze heren al sinds juni 2013 de volledige aandacht van de Britse muziekpers aan zich te binden met het uitbrengen van hun eerste single Beehive Queen. Nu, een klein jaar verder, vele imposante optredens achter de rug waaronder het Best Kept Secret festival, gaan de heren met hun debuutplaat - Annabel Dream Reader - onder de arm een poging doen de hele wereld aan hun voeten te krijgen. Door hun inventieve mix van surf en psych rock en hun nu al imposante live-reputatie zou dit best eens kunnen lukken. Geef de lavalamp dus nog eens een kans, haal anders de vloeistofdia’s weer van de zolder maar mis deze band vooral niet.

De support op deze eerste Rocktoberavond wordt verzorgd door Desert Mountain Tribe, een psychedelische rock ‘n roll-band uit Londen. Het drietal (twee broers en een vriend) begon in 2012 in de culturele onderwereld van Londen en werkt momenteel aan een debuutalbum. Ze doen er alles aan om de verdwijnende rock 'n roll in Engeland te behouden en staan dan ook garant voor bezielende liveshows.

Nog niet genoeg noise pop trio's? Dan krijg je er gewoon nog één voor je kiezen. Het Rotterdamse The Sweet Release Of Death trapt deze avond af met hun duistere new-wave, die tegelijkertijd melancholisch klinkt. Hard, maar toch poppy. 

* poster door Wouter Hylkema 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!