Programma

Beeld door Hans Jellema
Meer info


De Blokhuispoort, 10,87,-

Tim Knol

Tim Knol met nieuwe plaat naar Asteriks

Kaarten

In 2013 begint hij zijn eigen muzieklabel Tender Records, met een eerste release van The Miseries: toendertijds de nieuwe band van Tim Knol. Nu gaat Knol weer solo. Begin 2018 brengt de Hoornse muzikant het nieuwe album Cut The Wire uit. Een liedjesplaat waarin de garage-pop invloeden van The Miseries doorklinken, gemaakt in samenwerking met Anne Soldaat. Op 9 maart kun je zijn oude, maar vooral nieuwe liedjes komen bewonderen in Asteriks. Koop je kaarten voor Tim Knol nu in de online voorverkoop!

 

Knol groeit op in het pittoreske Hoorn, waar hij vanaf zijn tiende begint met het maken van muziek. Na lokale optredens hier en daar, begint het spreekwoordelijke balletje te rollen. In 2009 tekent Knol bij Excelsior Recordings waarmee hij in 2010 zijn eerste debuutplaat uitbrengt. Het alombekende Sam wordt megahit bij 3FM en het publiek is enthousiast. Na een explosie van optredens en festivals als Pinkpop en Lowlands belandt Knol al snel in het Rock ‘n Roll leven, met optredens op grote podia en het kunnen leven van muziek. Een jongensdroom komt uit..

Met zijn nieuwe album Cut The Wire probeert Knol een nog persoonlijker album neer te zetten. Een album met een eigen vorm, ontstaansgeschiedenis en betekenis. Teruggetrokken in een huisje in Heiloo schrijft hij nieuwe nummers. Het album is opgenomen in Knols eigen studio, waar hij samenwerkt met artiesten als Tangerine, Anne Soldaat en Douwe Bob. De eerste single Sweet Melodies is vast een voorproefje van de nieuwe plaat. Luister ‘m hier

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.