Archief


Blokhuispoort, 5,-

Tim Knol + Tim Mowgli - UITVERKOCHT

(H)eerlijke noten van the boy next door

Het is even stil geweest rondom Tim Knol, maar hij is terug! Zelf zegt de singer-songwriter dat hij met zijn liedjes en stem het heden en verleden weet te verbinden. Oordeel zelf. Support komt van Tim Mowgli. Kaarten zijn HELEMAAL UITVERKOCHT!

Tim Knol ziet eruit als de 'boy next door' en zijn naam klinkt net zo. Maar als je zijn stem eenmaal hebt gehoord, ben je verkocht. Om Tim kun je inmiddels niet meer heen. Hij speelde op diverse grote festivals en is een graag geziene gast in televisieprogramma's zoals De Wereld Draait Door. Zijn derde plaat is al even in de maak en dat betekent veel nieuwe liedjes op deze avond.

Tim Mowgli is de nieuwe naam van Tim Bakker uit Leeuwarden. De roodharige singer-songwriter die eigengereid en toch hitgevoelig het prachtige maar soms ook glibberige pad van het leven bewandelt. Met zijn stem en akoestische gitaar neemt hij je mee in al deze verhalen verpakt in liedjes die je kunnen laten denken aan Jason Mraz.

*Mr. Richard moesten we helaas afzeggen, maar die komt heel snel terug! 

Poster: Dennis Keeskamp
Foto's: Marthe Vroegop

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!