Programma

Beeld door Hans Jellema
Meer info


Blokhuispoort, 5,69,-

Tiny Legs Tim

Kaarten

Terug van weggeweest is de Belgische bluesmuzikant Tim de Graeve, beter bekend als Tiny Legs Tim. Voor wie hem niet kent: verwacht een fijne mix van deltablues, fingerpicking en folk. In februari van dit jaar brengt de Graeve samen met zanger en harmonicaspeler Steven Troch de plaat Melodium Rag uit. Een plaat geïnspireerd door het monogeluid van de jaren 50 en 60, waarin men teruggaat naar de basis. Ga voor een intieme bluesavond en haal je kaarten voor vijf euro online. 

Rauwe countryblues met een authentiek geluid is wat je mag verwachten van Tiny Legs Tim. Met bijzonder weinig hulpmiddelen weet hij een ijzersterk optreden neer te zetten. Geen fratsen, maar wel oprechte blues en een nostalgisch geluid. Invloeden van onder andere Sonny Terry Browny & McGhee, Mississippi Fred McDowel & Johnny Woods zijn duidelijk te horen. De Graeve is zeker geen lichtgewicht binnen het bluescircuit. Binnen een kort tijdsbestek heeft hij zich weten neer te zetten als de one man bluesband. In dit geval een tweekoppige band met een akoestische gitaar en een mondharmonica. Rauwe klanken gecombineerd met persoonlijke teksten en een snerpende slide guitar maken dat de muziek zich uitstekend leent voor live sets. Gewaagd en virtuoos. Terug naar de roots van de blues die door Tiny Legs Tim op geheel eigenzinnige wijze de kale, rauwe bluesttracks nieuw leven inblaast.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.