Archief


Blokhuispoort, 5,-

Tommy Ebben + Blue June + R.T. Woods

Tommy Ebben, bekend als rootsrocker met The Small Town Villians. Na omzwervingen bij toffe projecten Knalland en Lorrainville nu weer tijd voor een plaat met z'n eigen naam erop. En dus hoog tijd voor een bezoekje aan Leeuwarden. Support is er van Blue June en R. T. Woods. Kaarten kosten vijf euro en zijn online te koop of bij King Kong Records in Leeuwarden. 

 

‘Het kan bijna niet gek genoeg’ zegt Tommy Ebben over zijn nieuwe plaat. Heel bewust heeft hij gekozen voor een nieuwe weg: één zonder beperkingen. Waren elektronische invloeden  voor deze Americana-liefhebber eerder uit den boze, op de nieuwe plaat zijn ze veelvoudig aanwezig. Een breder geluid vinden zonder jezelf onderweg kwijt te raken is knap. Hierdoor creatievere en betere muziek maken uitzonderlijk. Tommy flikt het.

Blue June kennen we als het alter ego van Pien Breeuwsma. De Friezin bracht in januari haar eerste EP uit met krachtige poëtische liedjes. Met The Doors, Feist en Patrick Watson als inspiratiebronnen mag je show vol soulvolle folk verwachten. Samen met haar uitstekende band stond Blue June al op Noorderslag, was ze te gast bij radio 1 en speelde ze voorprogramma's  van o.a. Krystl.

R. T. Woods is Rimmer Woudstra, een jonge singer-/songwriter uit Leeuwarden. In een vorig leven stond hij bekend als Mr. Midje en won hij de finale van de Friese KunstbendeGeinspireerd door collega's als Daniël Norgren, The Band en The Tallest Man On Earth maakt de jonge Fries poëtische en pijnlijk mooie kampvuurliedjes over liefde, vriendschap, verlies en andere emoties uit het leven.

 

Poster: Alline van der Meulen

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Leeuwarder tekenaar / illustrator Kasper van Dijk (37) tekent sinds 2014 met scratchboard. Bij deze techniek krast hij met verschillende mesjes een witte voorstelling uit een zwart gemaakt kleibord. Kasper tekent veelal Leeuwarder gebouwen, portretten en cartoons.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.