Archief


Blokhuispoort, 5,-

traumahelikopter + Steve French

fuckyeah

Onze favoriete Groningers komen terug naar Asteriks! traumahelikopter rockt op vrijdag 27 januari de oude gevangenis. De band zonder bassist tourde de afgelopen jaren de hele wereld over, van Lowlands tot de VS (en alles wat daar tussenin zit). En nu zijn we maar wat blij dat ze ons podium weer hebben gevonden =] Support is er van Steve French, kaarten zijn vanaf nu online te koop! 

Recht voor zijn raap, rauw, hard en zeker lekker smerig. De jongens uit Groningen brengen een mix van rock’n roll, obscure country, punk, grunge en garage. De band heeft al aardig wat kilometers gemaakt in het Nederlandse alternatieve circuit. Eind oktober verscheen het derde album Competition Stripe van traumahelikopter. Zanger/gitarist Mark Lada komt met ijzersterke melodieën en vakkundig geschreven liedjes, terwijl de minimale set-up ervoor zorgt dat er niet teveel van de essentie, rock ‘n roll, wordt afgeweken. 

Support is er van het gloedjenieuwe Steve French. Wat begin 2016 nog enkel bestond uit verlegen blikken in de collegezaal is nu een band: Steve French dus. De band is een drie-eenheid, net als God en avg. Afgelopen zomer heeft Steve French zijn eerste EP opgenomen, I Used to Wanna Ride a Horse. Een EP met harde popliedjes over lief zijn tegen meisjes en lijken in onderzeeboten. Begin 2017 mogen we nog meer nieuws verwachten! 

Foto: Nick Helderman
 
Poster: Chris Hempenius
Foto's: Marc de fotograaf

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!