Programma

Beeld door Donny van der Velden
Meer info


Blokhuispoort, 10,-

Tusky + Charlie & the lesbians

Kaarten

Zeggen wij Alblasserdam, dan zeg jij Tusky! Ongecompliceerde punkrock herrezen uit de as van John Coffin, uhmm.. Coffey! Oud leden van de band - Gitarist Alfred Luttikhuizen en gitaar-tech Sjors van Reeuwijk - waren er gelukkig nog niet klaar mee. Versterkt door drummer Bas Allein Richir en bassist Justin Ghijsen vormen ze nu Tusky. Support komt van punkband Charlie & the lesbians. Tickets haal je voor een tientje online!

Misschien zag je ze al spelen tijdens de popronde in Leeuwarden afgelopen jaar. Barstensvol energie met gitaarsolo's, meer gitaarsolo's en dikke jaren '90 punk. Genoeg reden om deze publieksfavoriet terug te halen naar Leeuwarden! In maart brengt het Nederlandse punkrock kwartet hun debuutalbum uit, genaamd Rated Gnar. Met debuutsingles als Folly en Going Out belooft dat veel goeds! Bekijk hiernaast vooral de bizarre en humoristische video's van Tusky. Samen maken we er weer een mooi feest van.

Dikke chaos op het podium met Charlie & the lesbians! Smerige punk uit Brabant die je met nummers als Reefer Madness en Lucifer keihard aan je haren uit je comfortzone sleurt. Drummer Soesja en bassist Noor a.k.a. the Lesbians zorgen samen met zanger Charlie en gitarist Mees voor wanorde van de eerste klasse. Dit is het zooitje waar je ouders je vroeger al voor waarschuwden. Garagepunk zoals je nog nooit het nog niet eerder hebt gehoord. Met hun rauwe, ongenuanceerde geluid storten ze een bak energie jouw kant op. Hoe harder jij gaat, hoe harder zij gaan! Dus trek je vieze kleren aan en maak je klaar om te springen, want het wordt weer een avond kneiterhard rammen!

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Op zoek naar een logo, artwork of zelfs een familieportret? Dan is Donny de man voor jou. Die toffe afbeelding die je hier ziet heeft hij zelf getekend. Het begint met een simpel concept, dat vervolgens transformeert in iets te geks! Check deze website voor meer info en werk van Donny.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.