Archief


Blokhuispoort, 5,-

Asteriks wordt vijf: Zitakula + Boss Capone + Afrobrass + Asteriks All Stars + HuSo + Nokturne

Ork Ork Ork, Asteriks wordt vijf

Ei ei ei, we zijn zo blij. Want Asteriks is jarig en dat vieren wij, EI EI! Vorig jaar vierden we de plusminus 125000 gedanste danspassen in ons Asteriks. Nu, een jaar later, zijn dat er toch zéker 156250. Een bijzonder heugelijk feit, en daar gaan we los op zoals het een goed podium betaamt. Met Zitakula, Boss Capone, Afrobass en een dikke afterparty met HuSo bezorgen we je een mooi begin van weer een nieuw lustrum. LUSTRUM jongens. Een LUSTRUM! HOERA! Haal je kaartjes alvast online voor vijf piek, of anders bij King Kong Records - ook voor vijf piek. 

Tijdschema:
16:00 uur - vrijmibo bij Café de Bak met een uurtje Slechtste DJ's van de Stad, de Asteriks All Stars (entree gratis, je kunt hier ook een kaartje kopen voor de rest van de avond)
20:00 uur - Afrobrass, Boss Capone en Zitakula in het cellenblok. Praktisch betekent dat dat iedereen danst en bierdrinkt.
00:00 uur - Afterparty in bij Nokturné in de Hemingway tot laat. Met o.a. HuSo en meer.

Zitakula speelt dus een moppie op onze verjaardag. De negenmansformatie staat bekend om het aanstekelijke spelplezier dat ze laten zien op het podium. Let maar op, jij staat straks ook mee te loeien met de refreintjes. Kan niet missen. Afrofunk met aanstekelijke ritmes; perféct om met z'n allen te werken aan de volgende 156250 danspassen in ons Asteriks.

Een voorbeeld van iemand die z'n naam eer aan doet is Boss Capone. Met zijn venijnige orgel brengt deze Baas, samen met zijn band, een verrukkelijk dansbare ode aan de Jamaicaanse reggae van de jaren 60 en 70. 'Another 15 Dance Floor Crashers' heet zijn album, en reken maar van yes. Met het vuur in je Vans rouwdouw jij door het cellenblok tijdens de dampende show van de heer Capone. Sowieso.

Als support hebben we Afrobass weten te strikken. En daar zijn we tamelijk content mee. Net als met de Nokturné Afterparty trouwens, want: we gaan nog niet naar huis - nog lange niet, nog lange niet. Vanaf 1600 uur ben je meer dan welkom in café de Bak, waar ons Asteriks All Stars DJ Team de muzikale omlijsting verzorgt. Feesthoedjes is +1. We hebben er zin in. YEAH BABY!

Naast al dit muzikale geweld bieden we je ook nog eens een gratis biertje aan. Want wie jarig is, trakteert =]

Foto's: Jantina Talsma

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Yvonne Keesman aka Studio Vonnie is een illustrator uit Friesland. Tijdens het illustreren waant zij zich in een fantasiewereld van kleurrijke karakters en vreemde werelden. Om vervolgens een brede lach op jouw gezicht te produceren. Check de website voor meer! 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.