Archief


Blokhuispoort, 5,-

Verjaardagsfeest

Raven in de woestijn

Voor onze verjaardag hebben we (van team Bears With Laser Eyes) niet alleen jou, maar ook Cairo Liberation Front uitgenodigd. Deze pioniers braken eerder al clubs en grote podia af op onder meer Noorderslag en Best Kept Secret. Epische electro chaabi, compleet met theedoeken, de limbo, waterpistolen, een Arabisch carnaval en dansen. Ook nog met TDTMCM! Kom je onze verjaardag vieren? Kaartjes kosten 5 euro en zijn online en bij King Kong Records te krijgen.

Wij van Podium Asteriks, team Bears With Laser Eyes, nodigen je graag uit voor onze verjaardag! Asteriks bestaat vier jaar en daar zijn we ongelooflijk trots op. Al vier jaar lang toffe bandjes op mooie vrijdagavonden in de Blokhuispoort. Al vier jaar een bijzondere frisse wind door Leeuwarden. Al vier jaar een verzamelplaats voor talent en een thuis voor iedereen die het leuk vindt om artiesten te ontdekken die je niet vaak ergens anders tegenkomt.

Maar bij Asteriks doen we meer dan alleen bandjes neerzetten in de oude gevangenis. In de afgelopen jaren was er niet alleen veel talent op het podium te zien, ook achter de schermen vinden we veel talent terug. Talent dat we koesteren, begeleiden en stimuleren. Dat geldt voor postermakers, tekstschrijvers, productiehelden, barpersoneel, stagiaires en iedereen die zich aan ons verbonden heeft. Podium Asteriks is trots op dit talent! 

Naast de woestijnravers van Cairo Liberation Front komt ook TDTMCM (The Don't Touch My Croque-Monsieurs) op onze verjaardag. Er is echt geen énkele band zo echt als TDTMCM. Abel, Kaj, Ben en Papalino spelen rock in het Nederlands. Hun tweede album BESTE. STUURLUI. OOIT. (2012) is een klassieker. Hun nuchtere instelling zorgt samen met hun we-doen-het-lekker-zelf-wel-houding voor iets wat je nergens anders hoort. 

Vier je het met ons mee? Je bent welkom vanaf 16:00 uur en wordt niet thuisgebracht. Hoi!

Team Bears With Laser Eyes bestaat uit: Jered, Janna, Lisette, Martin, Dennis, Alex en Koen. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Leeuwarder tekenaar / illustrator Kasper van Dijk (37) tekent sinds 2014 met scratchboard. Bij deze techniek krast hij met verschillende mesjes een witte voorstelling uit een zwart gemaakt kleibord. Kasper tekent veelal Leeuwarder gebouwen, portretten en cartoons.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.