Archief


Blokhuispoort, 5,-

Wallace Vanborn + BlackboxRed + Abdomen

Zo klinkt het mekka van de stonerrock

Een avondje rammen in Asteriks op 23 januari. Wallace Vanborn komt op bezoek en dat kan alleen maar mooi worden. Dit Gentse trio komt met het woestijnzand nog in de schoenen de zaal omver blazen. De support komt van de hardst werkende hipsters van Leeuwarden: BlackboxRed. Ook niet al te zacht, net als Abdomen. Kaarten kosten vijf euro en zijn te koop via deze site tot 13:00 op 23 januari, of aan de deur op de avond zelf. Of je haalt de tickets gewoon bij King Kong Records!

Wallace Vanborn is een graag geziene band in Leeuwarden. De vorige show in Asteriks moesten ze helaas afzeggen, maar dat komen ze nu dubbel goedmaken. Voor de nieuwste plaat The Orb we Absorb ging de band naar het Mekka van de stonerrock: Rancho de la Luna in de woestijn van Californië. De plek waar ook Queens of the Stone Age hun platen opnemen. En dat hoor je terug. Tussendoor deed zanger Ian Clement nog een huiskamerconcert bij een diehard fan in Leeuwarden, nu weer in volle bezetting en op vol volume.

BlackBoxRed heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Dit DIY garagerock duo weet wat het is om hard te werken en hard te spelen. De mensen die begin dit jaar in de kelder van de Oosterpoort stonden tijdens Noorderslag kunnen daar over meepraten. Er volgde een plaat. Internationale optredens en een bijzondere cover van MIA’s Born Free samen met Maask. Nu weer even in Leeuwarden op de planken. Pit!

Abdomen is een betrekelijk nieuw garagerockbandje uit Leeuwarden. De band is vernoemd naar het onderste gedeelte van de buik. Toepasselijk, want dat is precies waar de heftige riffs en baslijnen het best te voelen zijn.

Let wel op, dit concert is verplaatst van 19 december naar 23 januari. Eerder gekochte tickets blijven gewoon geldig. 

Poster: Andreas Meerstra

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!