Programma

Beeld door Studio Vonnie
Meer info


Blokhuispoort, 7,50,-

Yallah! Yallah!

Arabische disco

Kaarten

Tijdens het openingsweekend in augustus is de Leeuwarder Biergarten afgeladen. De Dj's van Yallah! Yallah! draaien muziek uit het Midden-Oosten en het publiek gaat los. Er wordt zelfs een dabke gedanst. Genoeg reden voor Asteriks om het feest terug te halen!

Tijd voor een feestelijke nacht vol beats & grooves uit de Arabische wereld. Yallah! Yallah! is een fuif met moderne en traditionele Arabische muziek. Marokkaanse hiphop, reggaeton uit Egypte en Israël, speeddabke uit Libanon en trap uit Syrië. Alle ingrediënten voor een tropische disco zijn aanwezig. Mixmeesters Tommi en Slowpoke weten precies in welke kratten ze moeten graven om de beste platen te scoren. De duizend en één nachten zijn niks bij deze lustige wereld. Om alvast in de stemming te komen check je deze afspeellijst op spotify. Oefen die danspassen en trek een kek stofje uit de kast.

Asteriks is throwing an awesome party: Yallah! Yallah! With Moroccan hiphop, Israeli reggaeton, Palestinian trap and more modern Arabic grooves. Put on your dancing shoes and step into the delightful world of Yallah! Yallah! Tickets are available online for € 7,50. You don't want to miss this one!

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Yvonne Keesman aka Studio Vonnie is een illustrator uit Friesland. Tijdens het illustreren waant zij zich in een fantasiewereld van kleurrijke karakters en vreemde werelden. Om vervolgens een brede lach op jou gezicht te produceren. Check de website voor meer! 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.