Programma

Beeld door Christina Rupp
Meer info


De Blokhuispoort, 5,69,-

Zitakula

Kaarten

Zomer in Asteriks, want Zitakula komt langs! Opzwepende afro-funk door een negenkoppig Amsterdams collectief. Misschien zag je ze al eens op Welcome to The Village of één van de vele zonnige festivalweides die ze de afgelopen jaren plat speelden. Kaarten kosten vijf euro en zijn online verkrijgbaar, maar natuurlijk ook bij de vrienden van King Kong Records. 

Zitakula onstond in de zomer van 2013 in het Amsterdamse Vondelpark en is losjes vernoemd naar de parkiet die daar rondvliegt. Sinds die zomer gaat de band ook vliegend door het Nederlandse festivallandschap. Naast WttV stonden ze op o.a. Oerol, het Valkhof Festival, Noorderslad en de Zwarte Cross. Samen met Brusselse zangeresSandy Miessi Bakomi maakten ze debuutplaat Oasis. Muzikaal maakt Zitakula van die typische aanstekelijke afrobeat die je kent van Jungle byNight en anderen. Dit combineren ze met psychedelische soul en dampende funk.  Met z’n negenen zetten ze een geluid neer waardoor het klinkt alsof er twintig muzikanten spelen. Niet te missen dit! 

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Christina heeft een voorliefde voor het fabelachtige en zeldzame. Haar tekeningen zijn geïnspireerd door mythen, de natuur en folklore. Klik maar even op dit linkje. Mooi!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!