Programma

Beeld door Hans Jellema
Meer info


De Blokhuispoort, 5,69,-

Zorita

Kaarten

Zorita is een ranzige, rijkelijk riekende ratjetoe. Vol Boheemse klanken van een eclectisch stel instrumenten zoals accordeon, trompet en de viool. In combinatie met bas, drums en guitaren en de rauwe stem van frontman Carlos Zorita Diaz, zorgt het complete plaatje voor een uniek geluid. Aphrodite, de eerste single van het nieuwe album is uit. Deze gaat – hoe anders - over de allesomvattende liefde <3. Kaarten zijn online verkrijgbaar voor vijf piek. 

De Mestizo popband uit Amsterdam brengt in 2012 het album Amor Y Muerte uit, opgevolgd door Until we Die in 2015. Waarbij de traditionele vormen van muziek luid doorklinken en verschillende invloeden samenkomen. Nu is daar Aphrodite. Zorita slaat hiermee een andere weg in waarbij de akoestische sound is aangevuld met beats, psychedelische synths en strakke riffs. De single is een verkenning van de liefde, van verslaving en gemis, tot twijfel en afkeer. I’m the drug you can’t ignore, make you crawl back for more – zingt Diaz. De titeltrack is tegelijk dreigend en verleidelijk, maar qua sound ook swingend en dromerig. Eén ding is zeker: deze achtkoppige band brengt een tof feestje naar Asteriks!

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Deze foto's zijn gemaakt door Hans Jellema. Hans is de fotografiebaas bij Asteriks en maakt nogal briljante foto's van, tsja, 'dingen'. Kijk zelf maar eens op zijn website. Deze zijn van een uitverkochte show van The Grand East, gemaakt in onze 16e eeuwse gevangenis. Lekker plekje voor een poppodium, toch? 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.