Archief


Blokhuispoort, 5,-

ZUCO 103 + Secret Rendezvous

legendarisch dansbare brazilectro

Zuco 103 is terug! Vier jaar lang speelden ze niet samen, maar het jaar 2015 staat in het teken van de grootste comeback van deze legendarische band die internationaal bekend staat als pioniers van de brazilectro. En dat vinden we gaaaaf! In februari 2016 komt die nieuwe plaat, maar op 20 november vullen ze er onze dansvloer al mee! Support: Secret Rendezvous. Kaarten: uiteraard vijf euro. Dansschoenen: meenemen. 

 

Lilian Vieira, Stefan Kruger en Stefan Schmid staan internationaal bekend als de pioniers van brazilectro, een smakelijke cocktail van samba en elektronische muziek. Ze veroverden met gemak zo’n beetje de hele wereld en speelden op festivals als Lowlands, North Sea Jazz, Fuiji Rock Tokyo en Rock Werchter. De bandleden gingen een tijd geleden solo op avontuur (Lilian Vieira tourde met haar sambasoul en Stefan Kruger en Stefan Schmid speelden met Caro Emerald), maar duiken nu weer de studio in. 

Secret Rendezvous bestaat uit Sietske Morsch en Remi Lauw. Eerder werden ze al vergeleken met Jessie Ware en Little Dragon, maar hun sound noemen ze zelf Future/Electronic/Soul. De band schopte het onlangs tot 3FM Serious Talent en speelde op het Liverpool Sound City festival. Momenteel zijn ze nog druk aan het try-outen in de Popronde, volgend jaar komt hun nieuwe album uit! 

Schedule: 
20:40 - Secret Rendezvous
21:40 - Zuco 103

Poster: Dennis Keeskamp
Foto's: Marijn Bruinen

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!