Archief


Blokhuispoort, 5,-

ZUCO 103 + Secret Rendezvous

legendarisch dansbare brazilectro

Zuco 103 is terug! Vier jaar lang speelden ze niet samen, maar het jaar 2015 staat in het teken van de grootste comeback van deze legendarische band die internationaal bekend staat als pioniers van de brazilectro. En dat vinden we gaaaaf! In februari 2016 komt die nieuwe plaat, maar op 20 november vullen ze er onze dansvloer al mee! Support: Secret Rendezvous. Kaarten: uiteraard vijf euro. Dansschoenen: meenemen. 

 

Lilian Vieira, Stefan Kruger en Stefan Schmid staan internationaal bekend als de pioniers van brazilectro, een smakelijke cocktail van samba en elektronische muziek. Ze veroverden met gemak zo’n beetje de hele wereld en speelden op festivals als Lowlands, North Sea Jazz, Fuiji Rock Tokyo en Rock Werchter. De bandleden gingen een tijd geleden solo op avontuur (Lilian Vieira tourde met haar sambasoul en Stefan Kruger en Stefan Schmid speelden met Caro Emerald), maar duiken nu weer de studio in. 

Secret Rendezvous bestaat uit Sietske Morsch en Remi Lauw. Eerder werden ze al vergeleken met Jessie Ware en Little Dragon, maar hun sound noemen ze zelf Future/Electronic/Soul. De band schopte het onlangs tot 3FM Serious Talent en speelde op het Liverpool Sound City festival. Momenteel zijn ze nog druk aan het try-outen in de Popronde, volgend jaar komt hun nieuwe album uit! 

Schedule: 
20:40 - Secret Rendezvous
21:40 - Zuco 103

Poster: Dennis Keeskamp
Foto's: Marijn Bruinen

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.