Programma

Beeld door Donny van der Velden
Meer info


Blokhuispoort, 10,-,-

zZz + Blue Crime

Kaarten

De mannen van zZz maken vuige krautrock: opgefokte deuntjes die je meevoeren naar een moderne versie van de jaren zestig. Ongeremd, divers en in een hoog tempo laat zZz zien dat ze over een breed muzikaal palet beschikken. Met slechts twee instrumenten is dat geen kattenpis! Na de release van twee succesvolle albums Sound of zZz (2005) en Running With The Beast (2008) brengt de band in 2015 hun derde plaat Juggernaut uit. Groove met psychedelische melodieën en een sound die zowel mechanisch als organisch klinkt. Support is er van Blue Crime en tickets zijn nu online verkrijgbaar voor tien euro via deze link.

Op eerdere albums klinkt zZz als een trippy variant van The Doors, maar in hun huidige werk hoor je vooral invloeden van Neu!, Can en Kraftwerk terug. Het is een tijdje stil geweest rondom de band, maar ze hebben niet stilgezeten. In een rustigere periode maken ze o.a. soundtracks voor een aantal films en werken aan de interactieve videoclip Light Light met de Saelors. Met Juggernaut is het nu weer tijd voor eigen werk en live-optredens van het duo. Na verschillende tours in het buitenland zijn ze weer terug op eigen bodem en binnenkort te zien bij Asteriks!

Support komt van Blue Crime. Mysterieus, een tikkeltje excentriek met een en zuivere sound. Je hoort gure gitaren in combinatie met een ijzige zang die lichtelijk futuristisch aandoet. De muziek van Blue Crime schuiven we voor het gemak onder de noemer indie, hoewel Blue Crime hun sound liever omschrijft als moonpop. Wat zeg je daar?! Eind november 2016 brengt de band het album Submarine 7 op vinyl uit. Duistere en dromerige klanken die niets aan de verbeelding overlaten. Een frisse noot, harmonieuze gure pop die de gehoorgang ingalmt. Dat dus!

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Op zoek naar een logo, artwork of zelfs een familieportret? Dan is Donny de man voor jou. Die toffe afbeelding die je hier ziet heeft hij zelf getekend. Het begint met een simpel concept, dat vervolgens transformeert in iets te geks! Check deze website voor meer info en werk van Donny.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.