Nieuws

Beeld door Marc de Fotograaf
Meer info

Asteriks lanceert Bowie Sessions

Onze ode aan David Bowie

Asteriks presenteert: De Bowie Sessions! Eerder maakte je al kennis met de Kurt Sessions en een Office session, maar binnen onze Asteriks Sessions is dit net even iets anders! De Bowie Sessions laten namelijk het hele creatieve proces zien. Vanaf het eerste moment dat beide disciplines met elkaar in aanraking komen, gaat de camera draaien. Niemand weet vooraf met wie hij/zij gaat samenwerken, dat zorgt voor spanning, creativiteit en improvisatie. Je ziet ze letterlijk het beeld binnenlopen, en dan is het maar afwachten wat er uitkomt... 

Initiator Wytse Dijkstra vertelt: “Het doel van de sessies is het samenbrengen van allerlei kunstenaars en artiesten in de buurt van Leeuwarden. Denk aan een spannende combinatie tussen electronische muziek en grafische vormgeving of dans en Rock 'n' Roll. Of juist totaal iets anders: een abstract beeldend kunstenaar en een singer-songwriter! Het resultaat is een unieke vorm van samenwerken, met disciplines die je normaal gesproken niet snel bij elkaar zou zoeken.”

Om het proces goed in beeld te brengen, zijn niet alleen de juiste mensen vóór de camera nodig, maar ook vooral daarachter. "Alle bijdragen zijn onmisbaar, van de locatie aanbieder tot de geluidsman, en van de cameraman tot de productieleider. De Bowie Sessions zijn hét middel om al deze mensen te verenigen”.

In deze video zie je alvast een korte sfeerimpressie van de eerste sessie. Binnenkort meer!

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!