Nieuws

Beeld door Studio Vonnie
Meer info

Eerste namen najaarsprogramma bekend!

Navarone, David Douglas, Monomyth en meer!

Hoera! We zijn vandaag zeven jaar geworden en hebben een mooi cadeau voor iedereen: de eerste bevestigingen van het seizoen 2017-2018! Ondermeer Navarone, Christopher Paul Stelling, Monomyth en David Douglas komen naar Leeuwarden. Kaarten voor de (meeste) shows zijn direct in de online voorverkoop te krijgen. 
 

Idefix #3
Vers toptalent uit Leeuwarden! Met deze editie ondermeer Woe Blind Birds, de splinternieuwe band van drie voormalig Future's Dust-leden. Vrijdag 8 september, klik hier voor meer info. 

Christopher Paul Stelling
Amerikaanse troubadour Christopher Paul Stelling keert terug naar Leeuwarden met zijn prachtige verhalen, verpakt in nog mooiere songs. Vrijdag 15 september, klik hier voor meer info. Tickets gaan binnenkort in de verkoop. 

David Douglas
Één van de beste Nederlandse elektronicaproducers komt naar Asteriks om de dansvloer te vullen met kneitervette indie-dance-tracks. Vrijdag 13 oktober, klik hier voor meer info.

Navarone
Hardrock van de bovenste plank van Navarone. Eerst is de band nog te zien op CityRock, daarna trappen ze hun najaarstour af in Asteriks. Vrijdag 3 november, klik hier voor meer info.

Monomyth
Nederland's beste postrock band geeft in Asteriks één van de laatste shows voordat ze de studio in duiken om nieuw materiaal op te nemen. Vrijdag 17 november, klik hier voor meer info.
 

Verder op het programma: Prinsentuinconcert met Chantal Acda (30 juli), Popronde Leeuwarden (22 september). Meer bevestigingen volgen spoedig, zie www.podiumasteriks.nl voor een overzicht van alle shows.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Yvonne Keesman aka Studio Vonnie is een illustrator uit Friesland. Tijdens het illustreren waant zij zich in een fantasiewereld van kleurrijke karakters en vreemde werelden. Om vervolgens een brede lach op jouw gezicht te produceren. Check de website voor meer! 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.