Nieuws

Beeld door Marc de Fotograaf
Meer info

Gezocht: Vrijwilligerscoördinator!

Hey jij daar! We zoeken een nieuwe vrijwilligerscöordinator! Onze Thillie maakt een welverdiende transfer naar de vrienden van Neushoorn: supertof voor haar (en hun), vet jammer voor ons, maar misschien wel heel goed nieuws voor jou =] Lees hieronder meer over de vacature en hoe je kan reageren! 

UPDATE: de vacature is gesloten!

Taakomschrijving:
Om de ruim 70 vrijwilligers van Asteriks bijeen te houden inventariseer je de behoeften en wensen van alle vrijwilligers. Je kijkt naar de verschillende kwaliteiten van ieder en zorgt ervoor dat er naar behoefte functies uitgeoefend worden. Je organiseert bijeenkomsten en ondersteunt waar nodig bij de productievoorbereiding. Om alles gestructureerd te laten verlopen zorg je ervoor dat de vrijwilligers ingeroosterd zijn en dat de database up to date is. Daarnaast houd je je bezig met de werving.

Wat krijg je ervoor terug?
Vrijwilliger zijn betekent niet dat je er niks voor terugkrijgt. Zo mag je gewoon kratis naar onze concerten. En je komt in het netwerk dat heel veel andere dingen organiseert op gebied van popcultuur. Dat kan je ontzettend veel moois brengen, zo ondervonden onze Iris en Janna eerder al. Of een transfer naar Neushoorn, dus =]

Reageren
Lijkt het je tof? Mooi! Stuur een mail naar denise@podiumasteriks.nl met als titel 'JA! Ik wil!' met je motivatie + cv. Stuur je reactie vóór 14 december, gesprekken vinden nog voor Kerst plaats. Ready? GO!

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!