Nieuws

Beeld door Studio Vonnie
Meer info

Vacature: Zakelijk leider * Podium Asteriks

Hallo! Podium Asteriks zoekt een nieuwe zakelijk leider. Onze Iris, nu onze grote financiële baas, gaat zich na dit voorjaar meer richten op Welcome to The Village en iepen UP live. Voordat het zo ver is, stoomt ze haar opvolger helemaal klaar voor het werk. Lees hieronder meer over de vacature en hoe je kan reageren!

Waar we naar zoeken:

Asteriks is een mooie speelomgeving waarin iedereen vrijwilliger is. Talentontwikkeling staat centraal, daarom vinden we het het belangrijk dat onze nieuwe zakelijk leider ambitie heeft om zich te ontwikkelen in het leiding geven, maar ook al een beetje ervaring heeft. Dus iemand die (al een beetje) weet hoe de financiële kant van een organisatie werkt. Je hoeft nog niet alles helemaal goed te kunnen, want dat leer je dan wel natuurlijk. Oh en: heel mooi als er een gezonde interesse is in popcultuur. En bier.

Taakomschrijving:

- Je bent verantwoordelijk voor het zakelijk beleid en de financiën van de organisatie;Je voert de wekelijkse administratieve werkzaamheden uit zoals inboeken en facturering;

- Je bent belast met fondsenwerving, financiële afhandeling en verantwoording van de subsidies voor de verschillende side-projecten van Podium Asteriks, zoals Asteriks in Residence en de Music Battle 058.

Wat krijg je ervoor terug?

Best wel veel. De functie is vrijwillig, maar dat betekent niet dat je er niks voor terug krijgt. Je kunt natuurlijk gratis naar alle concerten, en je komt in een superactief netwerk dat events organiseert. Ga maar na: uit Asteriks ontstond eerder Welcome to The Village, Jailbreak Festival, Into the Grave, Prison Blues en veel meer. Je kunt hier ervaring opdoen en heel veel leren. En wil je echt werken in (pop)cultuur? Al deze mensen zijn via Asteriks het werkveld ingerold: Iris Bos (zakelijk leider), Peter Dijkstra (programmeur WTTV, Simplon, Oerol), Janna Albada (Agents After All), Thillie Bremer (vrijwilligerscoordinator Neushoorn), Sjoukje Werkman (tekstschrijver), Martin van der Meer (bij 2018), Tom Fopma (freelance producent), Koen Haringa (communicatie, advies enzo) en nog veel meer.

Reageren

Lijkt het je tof? Mooi! Stuur een mail naar info@podiumasteriks.nl met als titel ‘geef bier' met je motivatie + cv. Stuur je reactie vóór 12, eh, 15 februari. Ready? GO!

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Yvonne Keesman aka Studio Vonnie is een illustrator uit Friesland. Tijdens het illustreren waant zij zich in een fantasiewereld van kleurrijke karakters en vreemde werelden. Om vervolgens een brede lach op jouw gezicht te produceren. Check de website voor meer! 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.