Nieuws

Beeld door Christina Rupp
Meer info

Vrijwilligers gezocht!

Hoi, daar zijn we weer. Het nieuwe seizoen begint straks weer in Asteriks. Dat vinden we te gek, want  dikke shows in onze 16e-eeuwse gevangenis en mooie speciale projecten. En daarvoor zijn we op zoek naar slimme, lachende, ambitieuze en frisruikende liefhebbers van muziek en feestjes. 

Wil je je direct aanmelden? Kan. Mailen naar vrijwilligers@podiumasteriks.nl met in de titel 'ja, ik vrijwillig!'. Meer weten? Kan ook, rustig verder lezen is het devies. 

Asteriks draait puur op vrijwilligers. Maar dan ook echt helemaal, want IEDEREEN is hier vrijwilliger. En da's bijzonder, want Asteriks organiseert al meer dan zes jaar wekelijks concerten, en vanuit het podium ontsproot onder andere Welcome to The Village, Into the Grave en Explore the North. Da's echt iets waar we trots op zijn. En nieuwe dingen bedenken, da's ook gewoon iets wat we doen. 

Voor de concerten (veelal op vrijdag, soms op een andere dag) zoeken we nieuwe mensen. Mensen die van muziek houden, kunnen improviseren en van lachen houden. En een beetje ambitie hebben. Bij de werkzaamheden kun je denken aan biertjes tappen, munten verkopen, artiesten ontvangen, of meer coördinerende taken als stagemanager of productieleider. Daarnaast zijn we ook op zoek naar nieuwe vormgevers - zie ons archief

Vrijwilliger zijn betekent niet dat je er niks voor terugkrijgt. Zo mag je naast je ongeveer tweemaandelijkse inzet gewoon kratis naar de concerten. En je komt in het netwerk dat heel veel andere dingen organiseert op gebied van popcultuur. Dat kan je ontzettend veel moois brengen.

Nu overtuigd? Het eerder genoemde mailadres werkt als het goed is nog steeds.

Hopelijk tot snel! 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Christina heeft een voorliefde voor het fabelachtige en zeldzame. Haar tekeningen zijn geïnspireerd door mythen, de natuur en folklore. Klik maar even op dit linkje. Mooi!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!