Nieuws

Beeld door Marc de Fotograaf
Meer info

We zoeken slimme, vrolijke, frisruikende liefhebbers van feestjes

Oh, hallo. Het nieuwe seizoen staat voor de poort, en dat is een serieuze 'hoera!' behoorlijk waard. Want dikke shows in onze 16e-eeuwse gevangenis en mooie speciale projecten. En daarvoor zijn we op zoek naar slimme, lachende, ambitieuze en frisruikende liefhebbers van muziek en feestjes. 

Wil je je direct aanmelden? Kan. Mailen naar info@podiumasteriks.nl met in de titel 'ja, ik wil!'. Meer weten? Kan ook, rustig verder lezen is het devies. 

Asteriks draait puur op vrijwilligers. Maar dan ook echt helemaal, want IEDEREEN is hier vrijwilliger. En da's bijzonder, want Asteriks organiseert zo'n zes jaar wekelijks concerten, en vanuit het podium ontsproot onder andere Welcome to The Village, Into the Grave en Prison Blues. Da's echt iets waar we trots op zijn. En nieuwe dingen bedenken, da's ook gewoon iets wat we doen. 

Voor de concerten (veelal op vrijdag, soms op een andere dag) zoeken we nieuwe mensen. Mensen die van muziek houden, kunnen improviseren en van lachen houden. En een beetje ambitie hebben. Bij de werkzaamheden kun je denken aan biertjes tappen, munten verkopen, artiesten ontvangen, of meer coordinerende taken als stagemanager of productieleider. 

Vrijwilliger zijn betekent niet dat je er niks voor terugkrijgt. Zo mag je naast je ongeveer tweemaandelijkse inzet gewoon kratis naar de concerten. En je komt in het netwerk dat heel veel andere dingen organiseert op gebied van popcultuur. Dat kan je ontzettend veel moois brengen, zo ondervonden onze Iris en Janna

Nu overtuigd? Het eerder genoemde mailadres werkt als het goed is nog steeds.

Hopelijk tot snel! 

Foto: Marc de Fotograaf 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Marc de Fotograaf, vermoedelijk de beste partyfotograaf van de stad. Daarom vragen we hem bij concerten als John Coffey te fotograferen, dan komt 'ie terug met zulk soort parels. Check zijn website maar eens als je bier koud hebt staan. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!