Nieuws

Beeld door Donny van der Velden
Meer info

We zoeken slimme, vrolijke, frisruikende liefhebbers van feestjes

Oh, hallo. Het nieuwe seizoen staat voor de poort, en dat is een serieuze 'hoera!' behoorlijk waard. Want dikke shows in onze 16e-eeuwse gevangenis en mooie speciale projecten. En daarvoor zijn we op zoek naar slimme, lachende, ambitieuze en frisruikende liefhebbers van muziek en feestjes. 

Wil je je direct aanmelden? Kan. Mailen naar info@podiumasteriks.nl met in de titel 'ja, ik wil!'. Meer weten? Kan ook, rustig verder lezen is het devies. 

Asteriks draait puur op vrijwilligers. Maar dan ook echt helemaal, want IEDEREEN is hier vrijwilliger. En da's bijzonder, want Asteriks organiseert zo'n zes jaar wekelijks concerten, en vanuit het podium ontsproot onder andere Welcome to The Village, Into the Grave en Prison Blues. Da's echt iets waar we trots op zijn. En nieuwe dingen bedenken, da's ook gewoon iets wat we doen. 

Voor de concerten (veelal op vrijdag, soms op een andere dag) zoeken we nieuwe mensen. Mensen die van muziek houden, kunnen improviseren en van lachen houden. En een beetje ambitie hebben. Bij de werkzaamheden kun je denken aan biertjes tappen, munten verkopen, artiesten ontvangen, of meer coordinerende taken als stagemanager of productieleider. 

Vrijwilliger zijn betekent niet dat je er niks voor terugkrijgt. Zo mag je naast je ongeveer tweemaandelijkse inzet gewoon kratis naar de concerten. En je komt in het netwerk dat heel veel andere dingen organiseert op gebied van popcultuur. Dat kan je ontzettend veel moois brengen, zo ondervonden onze Iris en Janna

Nu overtuigd? Het eerder genoemde mailadres werkt als het goed is nog steeds.

Hopelijk tot snel! 

Foto: Marc de Fotograaf 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Iris Bos - 06 128 765 34
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Op zoek naar een logo, artwork of zelfs een familieportret? Dan is Donny de man voor jou. Die toffe afbeelding die je hier ziet heeft hij zelf getekend. Het begint met een simpel concept, dat vervolgens transformeert in iets te geks! Check deze website voor meer info en werk van Donny.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.