Huisregels

Beeld door Adam de Vries / J&A Media Fabric
Meer info

Huisregels

Het is verplicht om huisregels te communiceren. Dus doen we dat. Die huisregels zorgen ervoor dat jij en de rest het leuk en veilig hebben. De onderstaande regels zijn bindend voor alle bezoekers van Podium Asteriks, en bij het aanschaffen van een ticket ga je daarmee akkoord.

Op jezelf en elkaar passen

Een goeie avond kunnen we alleen met elkaar hebben als we goed met elkaar omgaan. Bier drinken, keihard feesten en dansen houden we van, maar denk daarbij wel om de mensen om je heen. Heb respect voor elkaar en voor de regels die gelden, want die gelden niet voor niets.

Wapens hebben we niet bij Podium Asteriks en het is ook ten strengste verboden om die bij je te hebben in ons huis. Wil je dat wel, dan is dit niet het juiste podium voor jou en ben jij niet de juiste bezoeker voor ons.

Tags zetten vinden we niet leuk. Tags zetten zien we als vandalisme en de schoonmaakkosten zijn na verwijdering uit het podium voor jou. Zonder toestemming flyers uitdelen of posters plakken vinden we ook niet leuk en dus mag dat niet tenzij je daar expliciet toestemming voor hebt gekregen.

Drank & drugs

Nog geen achttien jaar? Dan krijg je geen alcohol. Je moet je volgens de wet ten alle tijde kunnen legitimeren, dus ook bij ons. Het meenemen van eigen consumpties is niet de bedoeling. Consumpties moeten worden genuttigd binnen de muren van de Blokhuispoort. Daarbuiten is openbare weg en daarvoor kun je een boete krijgen van de politie.

Drugs: de politie houdt regelmatig controle op drugs. Het bij je dragen van meer dan de toegestane hoeveelheid softdrugs is verboden, net als alle harddrugs. Word je betrapt? Dan loop je het risico dat we je vragen om een deurtje verder te kijken.

Personeel

Podium Asteriks wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Die zijn er zodat jij een toffe avond kan hebben. Heb dus respect voor deze weldoeners en hou je aan voorschriften en/of aanwijzingen van ze, want die gaan vaak over jouw veiligheid.

Kinderen

Je kind meenemen naar zijn of haar eerste concert? Tof! Zorg wel dat alle kinderen onder de zestien jaar altijd begeleiding hebben van een volwassene. We verkopen ook appelsap en prik. Zorg wel voor goede oorbescherming.

Huisdieren

Een poppodium is geen plek voor huisdieren, want er is luide muziek. Poekie en Fluffy moeten dus thuisblijven.

Opnames

Asteriks maakt iedere show foto’s en soms ook video’s. Het kan dus zijn dat je daar op komt. Met het kopen van een ticket heb je daar toestemming voor gegeven. Wil je er echt niet op? Dan kun je natuurlijk de fotograaf of filmer vragen of ‘ie daar rekening mee wil houden.

Programma

Het programma is altijd onder voorbehoud. Dingen wijzigen vinden we niet leuk, maar er kan altijd iemand ziek worden of een uitglijder maken.

Schade en diefstal

Voor je eigen oren ben je zelf verantwoordelijk. Zo ook voor je eigen bezittingen.

Indien je besluit om geen gehoor te geven aan één van de huisregels dan kan dat leiden tot verwijdering uit de Blokhuispoort.

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.