Programma

Beeld door Studio Vonnie
Meer info


Blokhuispoort, 7,50,-

Ian Clement

Ian Clement tovert met zijn diepe stem een bijzondere, intieme wereld tevoorschijn. Meeslepend, intiem en melancholisch. Je kunt hem kennen van de band Wallace Vanborn. Of van het legendarische solo-concert bij Mijn Ouders in 2014. Liefhebbers van Mark Lanegan, Dan Auerbach en Edward Sharpe vallen met bosjes voor zijn verhalende nummers. Onder eigen naam speelt Ian ingetogen, donkere folksongs, met een enkele uitschieter in Vanborn-richting. 

Kaarten Lees meer »


Blokhuispoort, 7,50,-

Lucky Fonz III

Lucky Fonz III komt terug! In 2016 brengt hij de plaat In Je Nakie Uit. Met een grote veelzijdigheid aan genres. Zo hoor je smartlappen, hip-hop, folk, drum ’n bass en happy hardcore voorbijkomen. Lucky Fonz III voegt het allemaal samen tot een prettig, soms gestoord geheel. Smaakt een beetje zoals de perfecte cocktail: fris, brutaal, eerlijk en bitterzoet. Dans mee op Linde Met Een E en zwijmel weg bij Ik Heb Een Meisje

Kaarten Lees meer »


Blokhuispoort, 12,50,-

Kim Janssen + Hebe

De ambitie van de Utrechtenaar is uitgebreid en dat valt te horen. Verhalende liedjes met een perfecte balans tussen orkestrale pracht en zorgvuldig uitgewerkte arrangementen. Waarbij blazers, piano, viool en poëtische zang elkaar vloeiend afwisselen. Verwacht een imponerende show met magnifieke, gedragen nummers. Groots van opzet en toch ingetogen.

Kaarten Lees meer »


Blokhuispoort, 7,50,-

Uitverkocht - Skeve Hindoe

Skeve Hindoe is inmiddels een welbekend fenomeen in Leeuwarden enzo. Tijdens hun show op Welcome To The Village brengen ze menig publiek in extase. Met pakkende balkanbeats nemen spreekstalmeester Sultan Taliban en DJ Chakra Mambo je mee op een trip naar verlichting. Zwicht voor Skeve Hindoe en waan je weg al dansend met een plant en een stip op je voorhoofd naar het hoogtepunt. Wij garanderen je, dit wordt hét feest der feesten. Let op, deze show is uitverkocht. 

Kaarten Lees meer »


Blokhuispoort, 7,50,-

Canshaker Pi

Met hun legendarische live-reputatie reist Canshaker Pi Europa af en staan ze op festivals als Into The Great Wide Open en het invloedrijke SXSW (Texas). Met het nieuwe album Naught Naughty Violence (2018) mag een tour langs de poppodia niet ontbreken. Eigenwijs, op volle kracht en genadeloos. Canshaker Pi speelt altijd alsof hun leven er vanaf hangt. Het is tegendraads, vuig, zompig en snoeihard. Ga voor totale ontregeling en neem een snoekduik in de moshpit. 

Kaarten Lees meer »


Blokhuispoort, 10,-,-

Paceshifters

Non-conformistisch power trio Paceshifters keert op 28 december terug naar Asteriks met een missie: het publiek meesleuren en een dosis adrenaline achterlaten met een explosieve liveshow. Al tien jaar verkondigen zij hun alternatieve noise rock met scheurende gitaren en catchy melodieën op vele binnen- en buitenlandse podia. 

Kaarten Lees meer »

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Pieter Hielkema - 06 407 807 79
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Yvonne Keesman aka Studio Vonnie is een illustrator uit Friesland. Tijdens het illustreren waant zij zich in een fantasiewereld van kleurrijke karakters en vreemde werelden. Om vervolgens een brede lach op jouw gezicht te produceren. Check de website voor meer! 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.