Zaalverhuur

Beeld door Christina Rupp
Meer info

Ruimte nodig? Dan hebben we misschien wel een match, want middenin onze voormalige gevangenis hebben we beschikking over een te gekke zaal. Veel licht, ruimte en bovenal mogelijkheden wegens de aanwezigheid van een podium en bar. En: niet duur! Hieronder meer info.

De zaal is per dagdeel te huur, en eigenlijk is alles mogelijk. De capaciteit is 150 mensen (staand), en is dus uitermate geschikt voor grote bijeenkomsten, presentaties, feestjes, optredens, repetities en nog meer. In overleg kunnen we zorgen voor een op maat gemaakte activiteit. Denk daarbij aan het regelen van catering, bemensing, het maken van programma en natuurlijk goed geluid en mooi licht. 

Interesse? Mooi! Als je even contact opneemt dan kunnen we samen mooie plannen gaan smeden. Je kunt ons mailen op info@podiumasteriks.nl, dan komt er snel een offerte en een uitnodiging voor een kop koffie je kant op! 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Mailen
Optreden
Programma
Jelle van Gosliga, 06 4876 7748
Productie
Denise Hendriks, 06 5220 5538
Publiciteit
Koen Haringa, 06 1336 7791
Poen en pils
Iris Bos, 06 1287 6534
Vrijwilliger worden?
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Blokhuisplein 40
8911 LJ, Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Christina heeft een voorliefde voor het fabelachtige en zeldzame. Haar tekeningen zijn geïnspireerd door mythen, de natuur en folklore. Klik maar even op dit linkje. Mooi!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.
Zaalverhuur
Podium nodig? Vergaderen met veel? Grote ruimte in oude gevangenis huren? Info hierrrr!