Archief


De Kanselarij, € 7,50,-

Flying Horseman Album Try-out

dark and wonderful

Avontuurlijke, kleurrijke songs met een diep hart en een ruime blik, die afwisselend opzwepend en zwoel, kwaad en teder, mysterieus en speels klinken. >>

 

Flying Horseman is een Belgische band die in 2008 begon als soloproject van gitarist Bert Dockx. De band combineert verschillende muziekstijlen als postpunk, folk, blues en ambient. Meer dan een jaar lang sleutelde Flying Horseman aan nieuw materiaal. Voor de eerste keer werkt de band met producer Jasper Maekelberg (van o.a. Faces on TV en Balthazar) en samen presenteren ze een bondig, uitgepuurd, verrassend funky en aanstekelijk album. Dit zijn avontuurlijke, kleurrijke songs met een diep hart en een ruime blik, die afwisselend opzwepend en zwoel, kwaad en teder, mysterieus en speels klinken.

Meer dan ooit komen alle bandleden op het voorplan te staan: de krachtige, eindeloos inventieve ritmesectie van Mattias Cré en Alfredo Bravo; de bezwerende samenzang en wonderlijke synth- en gitaarklanken van Loesje en Martha Maieu; de bezielde stem, de labyrintische lyrics en het meeslepende gitaarspel van frontman Bert Dockx. Live staat deze unieke band garant voor een adembenemende luisterervaring.
 

 

 

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.