Archief


Blokhuispoort, 3,-

Friese Hardcore Night: Cornered + Manu Armata + When Walls Collapse + Heartgrown

Friesland Pop Presents: Dikke Herrie

Trek je allerhipste moshpit-shirt aan en kom knallen met lokale hardcore helden tijdens de Friese Hardcore Night! Op uitnodiging van Friesland Pop spelen Cornered, Manu Armata, When Walls Collapse en Heartgrown hun loeiharde hardcore voor je. Deze dikke line up is natuurlijk hard genoeg om jezelf te verzekeren van kaartje =] Drie euro, online vvk gestart, nu ook bij King Kong Records! 

In 2009 vielen verschillende bands uit het noorden uiteen om een nieuwe band te beginnen; Cornered. Aangezien toen gare punkrock en slappe metalcore hoogtij vierden hadden ze maar 1 doel: hardcore maken. In 2015 kwam de band met Sudden Death, de release waar de band zes jaar naar toe had gewerkt. In een nieuwe bezetting kwam de band terug om te laten zien hoe hardcore zonder opsmuk en poeha klinkt. In 2016 mogen we de nieuwe 12" Maxi HATE MANTRAS verwachten op Strength Records samen met een split met Backfire! Kom het aanschouwen.

Manu Armata is een hardcore-band uit Harlingen die New York Hardcore speelt met snelle riffs, samples uit films en gang vocals. When Walls Collapse maakt metalcore van de bovenste plank en brengen een dikke combi van snoeiharde breakdowns en sterke melodieuze ritmische partijen. De nog jonge hardcore/metalcore band Heartgrown legt zich toe op compromisloze live-optredens; het bracht ze al tot de finale van de jongste editie van de Kleine Prijs van Friesland. 

Foto van Cornered: Frank Botman
Poster: Joost Bos
Foto's: Marc de fotograaf

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.